Διαφήμιση
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BIOFACH 2011
Τετάρτη, 02 Φεβρουάριος 2011 23:11

biofach

Η καρδιά των βιολογικών προϊόντων χτυπάει στη Γερμανία, αφού σε λίγες ημέρες ανοίγει τις πύλες της η Biofach η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση οργανικών προϊόντων της Ευρώπης.

Κάθε χρόνο η Νυρεμβέργη «πρασινίζει» μιας και χιλιάδες κόσμου από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης συρρέουν για το μεγαλύτερο ίσως γεγονός του κλάδου των βιολογικών. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2011 και αναμένεται να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

biofach_organic
Παλαιότερη συμμετοχή του Organic Life στη Biofach...

Παράλληλα με την έκθεση Biofach η οποία αφορά στα τρόφιμα, πραγματοποιείται και η Vivaness η οποία περιλαμβάνει κυρίως βιολογικά καλλυντικά.

Παρόν θα δώσουν και αρκετές Ελληνικές εταιρείες, οι οποίες μέσα από το περίπτερο τους θα διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα Ελληνικά οργανικά προϊόντα. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό, πως το ενδιαφέρον ύστερα από τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, στρέφεται πλέον εντονότερα προς τις αγορές του εξωτερικού.

Ενδεικτικά στη Biofach θα συναντήσουμε τις παρακάτω Ελληνικές εταιρείες:
ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ΟΜΕΝ
ΓΕΩΔΗ
BLAUEL
BIOPLASIS ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
ΜΙΝΕΡΒΑ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
DIOSHOP
ΒΙΟΑΓΡΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
PURE GREEK
BIOIASIS
IRINI
ΑΤΡΑΠΟΣ
CANDIASOIL
MYLOPOTAMOS HEALTH FOODS
TERRA CRETA
ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ

Επιστροφή στα βιολογικά νέα

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.