Διαφήμιση
Στα εγκαίνια του Βιολογικού Χωριού στα Βριλήσσια. Φωτογραφικό ρεπορτάζ
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 01:01
06-biologiko-xorio
 
Στα εγκαίνια του Βιολογικού Χωριού Βριλησσίων
Βιολογικό Χωριό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων στην Ελλάδα, η οποία το Σάββατο 05/05/2018, εγκαινίασε στα Βριλήσσια, το 8ο υποκατάστημα της.
 
Αν και οι μετεωρολογικές προβλέψεις, έκαναν λόγο για βροχή, φαίνεται πως σε αυτό το χωριό, είναι πάντα καλοκαίρι. Ετσι λοιπόν, χωρίς ίχνος σταγόνας, το party ξεκίνησε με καλοκαιρινή μουσική, άφθονα βιολογικά κεράσματα και φυσικά… ποτό.
 
06-biologiko-xorio-02
 
 
06-biologiko-xorio-03
 
Μια επιτυχημένη συνταγή, δεν την αλλάζεις ποτέ, λέει ο σοφός λαός μας, έτσι λοιπόν και το νέο κατάστημα βιολογικών της αλυσίδας, κινήθηκε στο ίδιο στήσιμο που μας έχει συναρπάσει.
 
Φωτεινοί χώροι, ευχάριστα χρώματα, μα κυρίως χαμογελαστό προσωπικό, το οποίο σε συνάρτηση με την τεράστια ποικιλία βιολογικών τροφίμων, καλλυντικών, συμπληρωμάτων και οικολογικών ειδών, είναι σίγουρο πως θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.
 
organic-life
 
Το Βιολογικό Χωριό, σε περιόδους οικονομικής ύφεσης και πολέμου προς την επιχειρηματικότητα, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αποδεικνύει, πως με σκληρή δουλειά, σεβασμό στον καταναλωτή και αγάπη στη δουλειά σου, μπορείς να κάνεις θαύματα, όσο και αρνητικές εάν είναι οι συνθήκες.
 
Αλλωστε, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Και σίγουρα ο κος Δημήτρης Κρομμύδας, με τον συνεργάτη του κο Νίκο Ζαχαράτο και το υπόλοιπο επιτελείο, έχουν αποδείξει πως και σε φουρτουνιασμένη αγορά, ξέρουν να τιμονεύουν με δεξιοτεχνία τη ναυαρχίδα, που ακούει στο όνομα Βιολογικό Χωριό.
 
Με το που έφτασα στο χώρο, το επιβλητικό κτήριο με εντυπωσίασε. Μα αυτό δεν είναι χωριό, είναι ολόκληρη πολιτεία σκεφτόμουν καθώς περιπλανιόμουν στα χιλιάδες προϊόντα, που ήταν άριστα ταξινομημένα στα ράφια του καταστήματος.
 
06-biologiko-xorio-04
 
 
06-biologiko-xorio-05
 
06-biologiko-xorio-06
 
Με χαρά συνάντησα φίλους και συνεργάτες, από ολόκληρη την αγορά των βιολογικών, που έσπευσαν να ευχηθούν τα καλορίζικα, σχηματίζοντας τα γνωστά μας πηγαδάκια, ενώ η μουσική και η ευχάριστη διάθεση που ήταν διάχυτη στο χώρο, εκτόξευσε τη διάθεση στα ύψη.
 
Καλή η κουβέντα και η παρέα, όμως ας μη ξεχνιόμαστε, έχουμε και μια αποστολή να εκπληρώσουμε. Ετσι λοιπόν η φωτογραφική μηχανή πήρε στην κυριολεξία φωτιά, με σκοπό να προσπαθήσω να σας μεταφέρω λίγο από το κλίμα των εγκαινίων και να βοηθήσω να περιηγηθείτε ψηφιακά, στο νέο διαμάντι των βιολογικών, των βορείων προαστίων.
 
Και επειδή μια εικόνα, 1.000 λέξεις, ας αφήσουμε να μιλήσει ο φακός…
 
06-biologiko-xorio-20
 
 
06-biologiko-xorio-07
 
06-biologiko-xorio-08
 
06-biologiko-xorio-09
 
06-biologiko-xorio-10
 
06-biologiko-xorio-11
 
06-biologiko-xorio-12
 
06-biologiko-xorio-13
 
06-biologiko-xorio-14
 
06-biologiko-xorio-15
 
06-biologiko-xorio-16
 
06-biologiko-xorio-17
 
06-biologiko-xorio-18
 
06-biologiko-xorio-19
 
06-biologiko-xorio-21
 
06-biologiko-xorio-22
 
06-biologiko-xorio-23
 
06-biologiko-xorio-24
 
06-biologiko-xorio-25
 
06-biologiko-xorio-26
 
06-biologiko-xorio-27
 
biologiko-xorio-01
 
 
Καλές δουλειές Βιολογικό Χωριό, ραντεβού στα επόμενα εγκαίνια…
Παναγιώτης Μερεντίτης / Organic Life
Βιολογικό Χωριό
Λεωφ. Πεντέλης 6 Βριλήσσια 152 35
Τηλ.: 210-6837964
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.