Διαφήμιση
Διαφήμιση
Το 51,4 % των Δανών, αγοράζει βιολογικά προϊόντα
Τετάρτη, 30 Μάιος 2018 19:57
30-biologika
 
Το 51,4 % των Δανών, αγοράζει βιολογικά προϊόντα
 
Εκρηκτική είναι η αύξηση των βιολογικών προϊόντων στη Δανία , με την αύξηση της αγοράς των βιολογικών να αυξάνεται κατά 13% και το 50% πλέον, των καταναλωτών, να αγοράζουν βιολογικά τρόφιμα.
 
Σύμφωνα με την Organic Denmark, ο µέσος Δανός καταναλωτής, το 2017 δαπάνησε παραπάνω από 335 ευρώ για βιολογικά προϊόντα, ενώ το 51,4% αγόραζαν βιολογικά κάθε εβδομάδα.
 
organic-life
 
Η µμεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στις πωλήσεις βιολογικών φρούτων και λαχανικών, κρέατος, κοτόπουλου και θαλασσινών. Το ίδιο ισχύει και µε τα παιδικά τρόφιµα που αγοράζουν οι Δανοί, καθώς όλο και περισσότερα super market επιλέγουν να πωλούν µόνο βιολογικά.
 
Η άνοδος της ζήτησης έχει οδηγήσει σε αύξηση των βιοκαλλιεργητών και των καταστμάτων βιολογικών, ενώ όλο και περισσότερες εταιρείες αναπτύσσουν νέες βιολογικές σειρές.
 
«Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι η αγορά βιολογικών αποτελεί πλέον την κυρίαρχη τάση στη Δανία. Οι καταναλωτές έχουν επίγνωση ότι µπορούν να επηρεάσουν την παραγωγή τροφίµων µέσω των αγορών τους», αναφέρει ο Pernille Bundgard, διευθυντικό στέλεχος της Organic Denmark.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.