Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αφιέρωμα στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού. Φωτογραφικό ρεπορτάζ
Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 00:59
10-festival-meliou-organic 
 
Αφιέρωμα στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού. Φωτογραφικό ρεπορτάζ
 
10 χρόνια πέρασαν από τότε, που το Φεστιβάλ Μελιού, έκανε το… ντεμπούτο το !!! Μια διοργάνωση που καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτικού και επαγγελματικού κοινού, αποδεικνύοντας πως κάτι… καλό γίνεται εδώ !!!
 
 
organic-life
 
Το τριήμερο, 07-09/12/2018, το ΣΕΦ υποδέχτηκε το 10ο Φεστιβάλ Μελιού, με πλήθος παραγωγών, μελισσοκόμων και εταιρειών να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους.
 
10-festival-meliou-mabeez
 
Όπως κάθε χρόνο, δυναμικά παρόν δήλωσε και φέτος ο Organic Life, ο οποίος διανεμήθηκε από το περίπτερο μας σε όλους τους ενδιαφερόμενους για τα βιολογικά προϊόντα.
 
Παραγωγοί μελιού, από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν, ενώ δεν έλειπαν και αρκετά φυσικά καλλυντικά με βάση τα προϊόντα μέλισσας, μηχανήματα και εξοπλισμός.
 
10-festival-meliou-helmos
 
Ανάμεσα τους και αρκετές συμμετοχές με βιολογικά προϊόντα, ενώ με χαρά συναντήσαμε και αρκετούς συνεργάτες της φετινής έκδοσης, όπως αλφαβητικά οι παρακάτω:

-ΑΜΟΡΓΙΟΝ βιολογικό ρακόμελο, κρασιά κλπ…
-ΧΕΛΜΟΣ βιολογικό μέλι, γύρη κλπ…
-MA BEEZ καλλυντικά και προϊόντα μέλισσας
 
 
Μέλι… τριαντάφυλλο.
Πρόκειται ίσως για το πιο καινοτόμο προϊόν, που είδα στην έκθεση και δεν είναι άλλο, από το μέλι τριαντάφυλλο, της Μελισσοκομίας Χελμός. Δεν  είχε τύχει να δοκιμάσω πάλι κάτι παρόμοιο, έχοντας ακόμα την ιδιαίτερη γεύση του στον ουρανίσκο μου, θυμίζοντας έντονα γλυκό, παρά… μέλι !!!
 
10-festival-meliou-amorgion
 
Διακόσιοι πενήντα και πλέον μικροί παραγωγοί, από όλη τη χώρα, παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να αγοράσει όσα του… κέντρισαν το ενδιαφέρον.
 
Παράλληλα με το φεστιβάλ, διοργανώθηκα και το 9ο Συνέδριο για το Μέλι & τα Προϊόντα Μέλισσας, όπου καταξιωμένοι επιστήμονες, ερευνητές, εκπρόσωποι αναπτυξιακών φορέων,   επιχειρηματίες και μελισσοκόμοι παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στους επαγγελματίες του κλάδου.
 
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν μέσα από το φακό του Organic Life, να σας δώσουμε μια γεύση από το φετινό Φεστιβάλ Μελιού.
 
10-festival-meliou-9
 
10-festival-meliou-8
 
10-festival-meliou-7
 
10-festival-meliou-6
 
10-festival-meliou-5
 
10-festival-meliou-4
 
10-festival-meliou-3
 
10-festival-meliou-2
 
10-festival-meliou-1
 

Ραντεβού του... χρόνου !!!

 

Παναγιώτης Μερεντίτης

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.