Οι βιοκαλλιεργητές Λακωνίας εκλέγουν νέο διοικητικό συμβούλιο |
Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 14:51 |
![]() Οι βιοκαλλιεργητές Λακωνίας εκλέγουν νέο διοικητικό συμβούλιο
Νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγουν οι βιοκαλλιεργητές Λακωνίας και καλούν τα μέλη τους να παραβρεθούν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Sparta Inn στην Σπάρτη.
Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:
Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
Οικονομική ενημέρωση
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
![]() Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα έως 03 Φεβρουαρίου 2019. Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. θα κατατεθούν εγγράφως στο Δ.Σ. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή μέχρι 31/01/2019. Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν όλα τα ταμειακώς τακτικά μέλη της Ένωσης.
Η τακτική ετήσια συνδρομή ορίζεται σε 10,00€ και η εφ’ άπαξ εισφορά εγγραφής ορίζεται στα 10,00€.
Μετά το πέρας των διαδικασιών, θα παρευρεθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτης Σταύρος, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό και να ενημερώσει τα μέλη της Ένωσης για θέματα που τους αφορούν.
Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ; |