Διαφήμιση
Διαφήμιση
Γιώργος Σακελλαρόπουλος. Ο πιο βραβευμένος παραγωγός είναι βιοκαλλιεργητής και συμπλήρωσε τα 100 διεθνή βραβεία.
Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 01:44
14-sakellaropoulos 
 
Μια τεράστια διάκριση για την Ελλάδα και τα βιολογικά προϊόντα, αποτελεί το 100Ο διεθνές βραβείο των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, με τον βιοκαλλιεργητή Γιώργο Σακελλαρόπουλο και το νέο αίμα - το γιό του Νίκο - να αποδεικνύουν πως η Ελλάδα ξέρει να παράγει ποιοτικά προϊόντα και μάλιστα να πρωταγωνιστεί παγκοσμίως !!!
 
Το ρεκόρ των 100 διεθνών διακρίσεων, συμπληρώθηκε στο μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό του κόσμου στην Νέα Υόρκη, στον New York Olive Oil Competition 2019,ανάμεσα σε 903 δείγματα ελαιολάδου από 27 χώρες του κόσμου, με το ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ βιολογικό, να κατακτά το ασημένιο βραβείο !!!
 
 
organic-life
 
Ο κος Γιώργος Σακελλαρόπουλος, δήλωσε σχετικά:
Μεγάλη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου το ασημένιο βραβείο στην Νέα Υόρκη αλλά και το ότι συμπίπτει με ένα παγκόσμιο ρεκόρ 100 διεθνών βραβεύσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του βιολογικών ελαιοπροιόντων εδώ και 27 χρόνια.

Είναι πολύ συγκινητικά τα πολλά και θετικά μηνύματα σας,από φίλες ή φίλους,συνεργάτες, γνωστούς και αγνώστους σε εμένα,καθώς και απλού κόσμου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τα οποία θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους !!

Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να εκφράσω δημόσια και κυρίαρχα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ανθρώπους ήταν και είναι κοντά στην προσπάθεια μου αυτά τα 27 χρόνια,πίστεψαν το "όνειρο" μου,΄ταξίδεψαν¨μαζί στην διαδρομή μου και με "ανέχτηκαν" σε όλες τις δύσκολες και ιδιόρρυθμες "στιγμές" μου,που δεν ήταν λίγες.
 
 
 

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πρωτίστως η οικογένεια μου,το προσωπικό των ελαιώνων μας που λειτουργήσαμε σαν ομάδα,οι συνεργάτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και σε όλα τα στάδια παραγωγής (πιστοποιήσεις, αναλύσεις, μεταφορές,δοκιμές νέων μεθόδων παραγωγής,γαστρονομικές δημιουργίες κλπ) που πολλές φορές τους "ταλαιπώρησα" ή και τους στενοχωρησα με την απαιτητική προσπάθεια μου.

Σε όλους τουςεπιστήμονες,Έλληνες και ξένοι, που συνεργαστήκαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο για να έρθουν όλα αυτά τα αποτελέσματα με τα ελαιοπροϊόντα μας πάνω στην υγεία του ανθρώπου.

Σε όλες και όλους που προανέφερα ανήκουν τα 100 διεθνή βραβεία των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου ,από την Σπάρτη Λακωνίας,τα οποία αποτελούν ένα παγκόσμιο ρεκόρ επι-βραβεύσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό.
 
Από όλους εμάς στον Organic Life, θερμά συγχαρητήρια. Είναι πολύ σημαντικό όταν η ποιότητα και η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο.
Παναγιώτης Μερεντίτης / Organic Life
 
 
Πληροφορίες:
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Σκούρα Σπάρτης Λακωνία 231 00
Τηλ.: 27310-81118
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα βιολογικά νέα
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.