Διαφήμιση
Διαφήμιση
Για δεύτερη χρονιά ο κος Χρήστος Μπότσης της Hempoil διακρίνεται στα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2019
Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 18:15
26-hempoil 
 
Για δεύτερη χρονιά, ο κος Χρήστος Μπότσης της Hempoil , διακρίνεται στα βραβεία Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2019, με τα προϊόντα βιολογικής κάνναβης.
 
Ο κος Μπότσης δήλωσε:
Είναι τεράστια τιμή και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά καταφέραμε να διακριθούμε στα βραβεία Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2019 - Stelios Philanthropic Foundation ανάμεσα από 74 εταιρείες.
 
 
organic-life
 
Φέτος η κατάκτηση της 1ης θέσης ήταν τεράστια επιβράβευση για τη συνεχή και ακούραστη προσπάθεια όλης της ομάδας της Hempoil και των συνεργατών μας. Ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για εμάς, το ότι μπορέσαμε να σταθούμε αντάξιοι των υποσχέσεων και στόχων της προηγούμενης χρονιάς απέναντι στο θεσμό, στους συνεργάτες και στους πελάτες μας.
 
Τίποτα δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την αμοιβαία υποστήριξη και εμπιστοσύνη της κορυφαίας μας εταιρείας κανναβινοειδών Enecta.® την ομαδική προσπάθεια και αλληλεγγύη συνεργατών, franchisee, εταιρειών και φυσικά χωρίς τη βοήθεια όλων σας από τον Απρίλιο του 2016 έως και σήμερα που συστήσαμε την κάνναβη στο ελληνικό κοινό και δείξαμε το δρόμο, όχι μόνο για έναν καλύτερο, εναλλακτικό, και υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και μιας καινοτόμας επιχειρηματικής δραστηριότητας θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη και τραβώντας τα βλέμματα πολλαπλών επενδυτών και εταιρειών με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση του κλάδου βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην εδραίωση της Ελλάδας σαν έναν από τους ιδανικούς προορισμούς επένδυσης στον τομέα της κάνναβης.
 
 
 
 
Επι τη ευκαιρία λοιπόν, δεσμευόμαστε εκ νέου να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ορθή ενημέρωση όλου του κόσμου για τα ανεξάντλητα οφέλη του μοναδικού αυτού φυτού της κάνναβης CBD, τη διάθεση μόνο των καλύτερων και ασφαλέστερων προϊόντων, χωρίς συμβιβασμούς και την επίτευξη νέων συνεργασιών με βάση την καινοτομία.
 
Ένα τεράστιο, θερμό ευχαριστώ, σε όλους σας! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και νικητές και ένα μεγαλύτερο στον κ. Stelios για την ανιδιοτελή υποστήριξη και το έργο του σε όλους τους τομείς.
 
 
 
 
 
Περισσότερα βιολογικά νέα
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.