Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δυο χρυσά Βραβεία για το βιολογικό αγουρέλαιο και το ελαιόλαδο Gemstone Blend των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στο διαγωνισμό Terraolivo 2019
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 23:23
01-sakellaropoulos 
2  ΧΡΥΣA ΒΡΑΒΕΙA GRAND PRESTIGE GOLD
TERRAOLIVO International Olive Oil Competition 2019

Βραβείο για το βιολογικό αγουρέλαιο και το ελαιόλαδο Gemstone Blend των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στο διαγωνισμό Terraolivo 2019
 
Μια μεγάλη, διπλή, ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την χώρα μας και για τους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον παγκοσμίου φήμης διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO International Olive Oil Competition 2019, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς ελαιολάδου σε όλο τον κόσμο, βάσει των διεθνών προτύπων και της κατάταξης από το διεθνές EVOOWR με βαθμό δυσκολίας και αξιολόγησης 9 /10.
 
 
organic-life
 
 
Πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ, 3 – 6 Ιουνίου 2019 και συμμετείχαν περισσότερα από 500 δείγματα ελαιόλαδων από 20 χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Γαλλία, η Αργεντινή, οι ΗΠΑ, το Περού κ.λπ.
 
Οι διεθνείς ειδικοί, πιστοποιημένοι γευσιγνώστες ελαιολάδου, εξέτασαν όλα τα δείγματα ελαιολάδων με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting), βάσει προτύπων και κανονισμών του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου.
 
Οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλή βαθμολογία που υπερβαίνει το 90/100, τιμήθηκαν με μια πολύ μεγάλη διπλή βράβευση για ισάριθμα ελαιόλαδα τους, από τους ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) του διαγωνισμού TERRAOLIVO.
 
 
 

‘Gemstone’ Blend Evoo
GRAND PRESTIGE GOLD AWARD - ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ GRAN PRESTIGE GOLD
‘Αγουρέλαιο‘ Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
GRAND PRESTIGE GOLD AWARD - ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ GRAN PRESTIGE GOLD

Είναι για εμάς μια μεγάλη και ιδιαίτερη διπλή βράβευση, γιατί προέρχεται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιόλαδου, από πολλά κράτη παγκοσμίως στον διαγωνισμό TERRAOLIVO International Competition 2019, έναν από τους κορυφαίους και πλέον διακεκριμένους διαγωνισμούς παγκοσμίως.
 
Η βράβευση αυτή για το Gemstone Blend ελαιόλαδο, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την φετινή χρονιά, είναι η τέταρτη συνεχόμενη βράβευση σε ισάριθμες συμμετοχές του σε παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμούς ελαιολάδων για το 2019.
 
Η πρώτη βράβευση του Gemstone Gourmet Blend ελαιόλαδο, ήρθε στο Τόκυο της Ιαπωνίας, τον Απρίλιο στον Japan Olive Oil Prize 2019 με Χρυσό βραβείο και διάκριση Best Flavored Evoo Ελαιόλαδο, η δεύτερη μεγάλη βράβευση ήρθε από το Λονδίνο στον διαγωνισμό London International Olive Oil Competition 2019 με Χρυσό Βραβείο και εξαιρετικά σχόλια, ενώ η τρίτη μεγάλη επιβράβευση του ήρθε τον Μάιο, στην Ιταλία, στον παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιόλαδου ΕVOIOOC 2019 (EVOO International Olive Oil Contest) όπου τιμήθηκε με το Χρυσό βραβείο.
 
Ταυτόχρονα, το ‘Αγουρέλαιο’ βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στον TerraOlivo έλαβε την πέμπτη βράβευση του για το 2019.
 
balloon-tsantes
 

Η πρώτη μεγάλη βράβευση ήταν από τον παγκόσμιο διαγωνισμό βιολογικών ελαιολάδων BIOL 2019 στην Ιταλία όπου έλαβε Ασημένιο Βραβείο, η δεύτερη βράβευση ήρθε από την Νέα Υόρκη και τον διαγωνισμό New York International Olive Oil Competition 2019 (NYIOOC 2019) όπου ανάμεσα σε 903 δείγματα βραβεύτηκε με το Ασημένιο Βραβείο, η τρίτη ήρθε από τον διαγωνισμό Olympia Health & Nutrition Awards 2019 στην Αθήνα, όπου βραβεύτηκε για την υψηλή συγκέντρωση σε υγειοπροστατευτικές ουσίες που περιέχει (Bronze Award) και τέλος η τέταρτη βράβευση του ήρθε τον Μάιο από  Ιταλία στον παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιόλαδου ΕVOIOOC 2019 (EVOO International Olive Oil Contest) όπου τιμήθηκε με το Ασημένιο βραβείο.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των διεθνών βραβεύσεων κατατάσσει τα ελαιόλαδα των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου για το 2019 (THE WORLD'S BEST OLIVE OILS FOR 2019) συνεχίζοντας την παράδοση στην υψηλή ποιότητα που έχουν δημιουργήσει επί πολλά χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάταξη του ελαιολάδου τους     Συλλεκτικόν blend evoo ως το Νο 2 στον κόσμο για το 2017 και το ελαιόλαδο Majestic blend evoo ως το Νο 1 στον κόσμο για το 2018.
 
Παράλληλα συμπληρώνονται πλέον τα 115 διεθνή βραβεία ποιότητας για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου σε διακεκριμένους διαγωνισμούς ανά τον κόσμο, αποτελώντας έναν μοναδικό αριθμό βραβεύσεων ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό που παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα
 
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Σκούρα Σπάρτης Λακωνία 231 00
Τηλ.: 27310-81118
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα βιολογικά νέα
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.