Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τα 100 δις ευρώ Παγκοσμίως αναμένεται να φτάσει η βιολογική αγορά. 11 δις ήταν το 1999
Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 13:16
11-bio 
 
Τα 100 δισ. ευρώ πλησιάζει η παγκόσμια αγορά βιολογικών τροφίμων
 
Η βιολογική γεωργία παρουσιάζει αύξηση παγκοσμίως, γεγονός που αποτυπώνεται και στα στατιστικά στοιχεία, αν και δυστυχώς η βιολογική αγορά παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, όσον αφορά την παγκόσμια αγορά συγκριτικά με τα συμβατικά τρόφιμα.
 
organic-life
 
Σύμφωνα με την Ouest France, η βιολογική καλλιέργεια ανθεί κυρίως σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ecocert, Michel Reynaud, η βιολογική αγορά αναμένεται να φτάσει τα 100 δισ. ευρώ παγκοσμίως.
 
Η IFOAM εκτιμά ότι το 2017 η αγορά βιολογικών ανήλθε σε 90 δισ. ευρώ, ενώ ενδεικτικά το 1999 ήταν μόλις περίπου 11 δισ. Ευρώ.
 

organic-life-botana
 
 
Ωστόσο όπως γράψαμε και στην αρχή, συγκριτικά με τα συμβατικά τρόφιμα, η βιολογική αγορά κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2015 η παγκόσμια αγορά τροφίμων ανήλθε στα 5 τρις δολάρια.
 
 
 
 
 
Περισσότερα βιολογικά νέα
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.