Διαφήμιση
Διανομή του Organic Life στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020. Αφιέρωμα στην έκθεση
Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2020 02:19
28-expotrof-organic 
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/01/2020 η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020, η οποία φέτος άλλαξε στέγη και μεταφέρθηκε στο Helexpo Αμαρουσίου.
 
O Organic Life, πιστός και φέτος στο ραντεβού του, δήλωσε δυναμικά παρόν και διανεμήθηκε σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
 
Ανάμεσα μάλιστα στους εκθέτες, με χαρά συναντήσαμε και αρκετούς συνεργάτες του Organic Life στη φετινή έκδοση, όπως οι παρακάτω:
 
-AGROMENELAIS FARM. Βιολογικές υπερτροφές
 
-CANNABISOS. Βιολογική κάνναβη
 
-THE HONEY HIVE. Βιολογικό μέλι
 
-ΑΜΟΡΓΙΟΝ. Βιολογικό ρακόμελο και κρασιά
 
-ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. Βιολογικό μέλι
 
-ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ. Βιολογικά προϊόντα σύκου, ελαιόλαδο, γλυκίσματα
 
-ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ. Βιολογικά προϊόντα πιπεριάς
 
-ΡΟΪΔΩΝ ΓΗ. Βιολογικός χυμός ρόδι
 
 
28-expotrof-axion-esti
 
28-expotrof-roidon-gi
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες τις ΕΞΠΟΤΡΟΦ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από τους συμμετέχοντες παραγωγούς, σε συνδυασμό με παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα.
 
organic-life
 
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ για το 2020 τίμησε την Περιφέρεια Κρήτης και οργάνωσει πληθώρα μαγειρικών εκδηλώσεων μέσα από τις οποίες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις του νησιού είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους, ενώ οι φίλοι της γαστρονομίας απόλαυσαν αυθεντικά τοπικά εδέσματα υψηλής ποιότητας και πολλές γευστικές εκπλήξεις, από την πατρίδα της μεσογειακής κουζίνας.
 
28-expotrof-amorgion
 
28-expotrof-naoumidis

Παράλληλες εκδηλώσεις
Με κέντρο την πολυαγαπημενη εκδήλωση του κοινού «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», η πολυβραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πρέσβειρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με τη συνδρομή καταξιωμένων σεφ ετοίμασαν γαστρονομικές δημιουργίες εμπνευσμένες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
 
Για πρώτη φορά στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition καταξιωμένοι σεφ επιστράτευσαν το ταλέντο και τις γνώσεις τους για να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολυμορφικότητα των ελληνικών προϊόντων.
 
Στο πλαίσιο της νέας εκδήλωσης «Greek Dish Challenge», καταξιωμένοι σεφ δημιούργησαν δύο διαφορετικά πιάτα που, όμως, βασίζονταν στην ίδια πρώτη ύλη και βραβεύτηκε το καλύτερο !!!!
 
28-expotrof-mosxouta
 
28-expotrof-cannabisos
 
Παράλληλα εγκαινιάστηκε η νέα ενότητα «Honey Bar», όπου οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν ελεύθερα όλα τα είδη μελιού από τους εκθέτες της διοργάνωσης, και να ενημερωθούν για τις ευεργετικές ιδιότητες και ιδιαιτερότητες των μελισσοκομικών προϊόντων. 
 
Παράλληλα, το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν δεκάδες ελληνικές μπύρες, από είκοσι μικροζυθοποιίες, οι οποίες συμμετείχαν στη νέα ενότητα «Beer Corner». 
 
 
 

Τέλος, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ άνοιξε την αγκαλιά της και υποδέχτηκε 27 παραγωγούς με τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα τους από την περιοχής της Καλαβρίας.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ Β2Β
Για το 2020, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ οργάνωσε εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις μέσα από τις οποίες προσέφερε τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να επεκτείνουν το δίκτυο επιχειρηματικότητας με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Μέσα από στοχευμένες δράσεις δημιούργησε γέφυρα συνεργασίας των παραγωγών με εμπορικούς επισκέπτες της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της επενδυτικής δραστηριότητας.
 
28-expotrof-avs
 
28-expotrof-mag
 
28-expotrof-1
 
28-expotrof-2
 
28-expotrof-3
 
28-expotrof-4
 
28-expotrof-5
 
 
Ραντεβού του χρόνου, στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.