Διαφήμιση
Όχι λένε οι αρχές στη διετή παράταση του Μέτρου 11 βιολογικά. Χωρίς επιδότηση κινδυνεύουν οι βιοκαλλιεργητές
Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 10:55
29-bio 
 
Όχι λένε οι αρχές στη διετή παράταση του Μέτρου 11 βιολογικά. Χωρίς επιδότηση κινσυνεύουν οι βιοκαλλιεργητές

Με τα προγράμματα ενισχύσεων για τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία να πλησιάζουν στη λήξη τους, έντονη κινητικότητα υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, ώστε να υπάρξει τουλάχιστον ένα πρόγραμμα γέφυρα, ώστε να βοηθηθούν οι παραγωγοί.
 
 
organic-life
 
Όμως παρότι που όσο πλησιάζει η 31η Μαΐου, που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του 2017, πυκνώνουν τα αιτήματα για παράταση των επιδοτήσεων των βιοκαλλιεργητών, προς το παρόν, οι διαχειριστικές αρχές, εμφανίζονται αρνητικές στο ενδεχόμενο αυτό, παρά τις πιέσεις που ολοένα και πληθαίνουν.
 
Ο λόγος που οι διαχειριστικές δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε παράταση είναι πως εάν συμβεί αυτό, θα έπρεπε αυτόματα να υπάρξει παράταση και για όσους μπήκαν στις προσκλήσεις των δύο επόμενων ετών, όπου λήγουν το Μάιο του 2021 και το 2022 και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.