Διαφήμιση
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ECOLIFE ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Δευτέρα, 30 Μάιος 2011 12:07

organic_ecolife

Αυλαία έπεσε την Κυριακή για την 7η έκθεση Ecolife η οποία πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 26-29/05/2011  στο Τεχνόπολις στο Γκάζι, παράλληλα με το Jazz Festival.

Η βροχή των δυο πρώτων ημερών προβλημάτισε αρκετούς, η καλοκαιρία όμως που επικράτησε το Σαββατοκύριακο όλους όσους συμμετείχαν, μιας και η επισκεψιμότητα  του κοινού κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Ενδιαφέρουσα βρήκαμε τη γιορτή χορτοφαγίας, στο πλαίσιο της οποίας διοργανώθηκαν αρκετές ομιλίες, αλλά και με ένα συμβολικό κόστος μπορούσε κάποιος να επισκεφθεί το χορτοφαγικό μπουφέ και να δοκιμάσει εύγευστα υγιεινά πιάτα.

Το βιοκλιματικό σπίτι για μια ακόμη χρονιά ήταν εκεί, βασισμένο στις αρχές της οικολογικής δόμησης και της γεωβιολογίας. Αποτελούσε μία ζωντανή παρουσίαση γεωμετρίας, υλικών και μεθόδων κατασκευής, που σκοπό είχαν να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση των κτιρίων, την ποιότητα του αέρα και την άνεση μέσα σε αυτά.

bioklimatiko_spiti

Το περίπτερο της οργάνωσης  «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει το κοινό, οργανώνοντας μάλιστα και το Bra Recycling Ambassador, την ανακύκλωση δηλαδή στηθόδεσμων.

Οσον αφορά τους εκθέτες, ο επισκέπτης μπορούσε να συναντήσει περίπτερα από το χώρο των βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, των εναλλακτικών θεραπειών αλλά και της οικολογικής δόμησης.

Με χαρά συναντήσαμε μάλιστα και αρκετούς από τους συνεργάτες της έκδοσης του Organic Life, όπως οι παρακάτω:

ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ: Βιολογικό μέλι, κεραλοιφές, σαπούνια κλπ
ΚΤΗΜΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ: Βιολογικά συκοπάστελα, ξηρά σύκα και μαρμελάδες.
AMALTHIA: Φυτικά καλλυντικά.
FRY`S: Χορτοφαγικά γεύματα.
ΟΜ: Σχολή εναλλακτικών θεραπειών.

ecolife_1
Αξιον εστι                                         Κτήμα Μοσχούτα

ecolife_2
Fry`s Vegetarian                                Om

ecolife_3
Amalthia

Φυσικά ο Organic Life δε θα μπορούσε να απουσιάζει και από τη φετινή διοργάνωση. Ετσι λοιπόν από το περίπτερο μας διανεμήθηκαν δωρεάν χιλιάδες αντίτυπα του οδηγού στους ενδιαφερόμενους.

Ραντεβού του χρόνου…

Επιστροφή στα βιολογικά νέα

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.