Διαφήμιση
Βάλτε STOP στις παράνομες ελληνοποιήσεις πατάτας λέει ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βασιλόπουλος
Παρασκευή, 08 Μάιος 2020 12:00
08-vasilopoulos 
 
Βάλτε STOP στις παράνομες ελληνοποιήσεις πατάτας λέει ο αντιπεριφερειάρχης και βιοκαλλιεργητής Θεόδωρος Βασιλόπουλος

Βάλτε επιτέλους STOP στις παράνομες ελληνοποιήσεις της πατάτας μας…
«Πρέπει να μπει ένα τέλος στις παράνομες ελληνοποιήσεις της πατάτας μας. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να σταματήσει αυτό το κακό» επισημαίνει με δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος.
 
 
organic-life
 
Όπως τόνισε, οι "μαϊμού πατάτες, είναι πλήγμα όχι μόνο για τους παραγωγούς της Ηλείας και ευρύτερα της ζώνης στην Δυτική Ελλάδα αλλά και για την εθνική οικονομία, καθώς τα διαφυγόντα έσοδα από τη μη καταβολή φόρων είναι τεράστια.
 
Οι εισαγωγές αλλά και οι δυσχέρειες στις εξαγωγές, λόγω της πανδημίας και των δυσκολιών στις διεθνείς μεταφορές, έχουν διαμορφώσει, τέτοιες τιμές στον παραγωγό, που μόλις καλύπτουν τα έξοδα καλλιέργειας και συγκομιδής.
 
 
 
 
Γι αυτό και ο αντιπεριφερειάρχης καλεί τους παραγωγούς να επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση και να μην πωλούν με ευκολία το προϊόν τους.
 
Ο κ Βασιλόπουλος επανέφερε ξανά με επιστολή του το θέμα στο υπουργείο όπου ζητά να ελεγχθούν οι μεγάλες διαφορές στις τιμές που παρουσιάζονται, μεταξύ παραγωγού και καταναλωτών καθώς και να αποζημιωθούν οι παραγωγοί, για την απώλεια του εισοδήματός τους, λόγω της πανδημίας και των προβλημάτων, που προέκυψαν, από αυτή, στις εξαγωγές και στις διεθνείς μεταφορές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.