Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μοναδική διεθνής επιτυχία στην Αργεντινή για τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο Olivinus International Olive Oil Competition 2020
Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020 18:19
23-biologika-sakellropoulos 
 
Μοναδική διεθνής επιτυχία στην Αργεντινή
13 βραβεύσεις σε 11 συμμετοχές ελαιολάδων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο διαγωνισμό Olivinus International Olive Oil Competition 2020
 
Μια πρωτοφανής διάκριση σε διεθνές επίπεδο, με 13 βραβεία σε 11 συμμετοχές των βιολογικών ελαιολάδων των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, σημειώθηκε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Olivinus International Olive Oil Competition 2020 της Αργεντινής.

Μια μοναδική διάκριση τόσο για την Ελλάδα, για την Λακωνία αλλά και για Έλληνα ελαιοπαραγωγό, στον 14ο OLIVINUS International Olive Oil Competition 2020, τον τελευταίο  αναγνωρισμένο  παγκόσμιο διαγωνισμό  ελαιολάδων για την χρονιά του 2020.
 
organic-life

Ο διεθνής διαγωνισμός OLIVINUS 2020 πραγματοποιήθηκε στην Μεντόζα της Αργεντινής, αρχές Οκτωβρίου 2020, με συμμετοχές 176 εταιρειών ελαιολάδου, από 19 χώρες του κόσμου. Αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας ελαιολάδων παγκοσμίως, έχοντας πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, πράγμα που αποδεικνύεται από την υψηλή βαθμολογία 9 / 10 που του έχει δοθεί από την διεθνή κατάταξη EVOO World Ranking.

Αποτελεί τον πλέον σημαντικό διαγωνισμό της Λατινικής Αμερικής και γενικότερα των χωρών του Νοτίου ημισφαιρίου.

Μεγαλύτερη δυσκολία προκύπτει και από το γεγονός ότι τα ελαιόλαδα των χωρών του Νοτίου ημισφαιρίου είναι φρέσκα, σχεδόν λίγων ημερών, σε σχέση με τα δικά μας που είναι περίπου 1 (ενός) έτους από την παραγωγή τους.
 
 
Τα 13 μεγάλα βραβεία καθώς και οι πολύ υψηλές βαθμολογίες για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου είναι:  
1 Mejor Saborizado Ex Aequo 2020 με βαθμολογία 98/100, 6 Gran Prestige Gold με βαθμολογίες άνω το 93/100, 3 Prestige Gold με βαθμολογίες άνω του 85/100, 2 Oro Gold και μαζί 1 εξαιρετικά τιμητική διάκριση των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου με το βραβείο Premio Diseño Serie de AOVE 2020.
Ειδικά για το ελαιόλαδο Majestic Blend evoo, το οποίο ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο ελαιόλαδο στην κατηγορία του, με το βραβείο Mejor Saborizado Ex Aequo 2020 και με βαθμολογία 98/100.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συμμετείχαν με 11 ελαιόλαδα τους συνολικά και συγκεντρώνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες τιμήθηκαν με 13 μεγάλες διακρίσεις.Αναλυτικά:
 
MAJESTIC BLEND EVOO - Mejor Saborizado Ex Aequo 2020
 
MAJESTIC BLEND EVOO - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE
 
ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΠΡΩΤΕΛΑΙΟ - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ ΠΡΩΙΜΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ GOURMET EVOO- ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ GOURMET EVOO- ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΕΝΣΤΑΓΜΑ ROSEMARY - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE
 
ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ- ΧΡΥΣΟ PRESTIGE GOLD

ENIGMA GOURMET EVOO – ΧΡΥΣΟ PRESTIGE GOLD

ΕΝΣΤΑΓΜΑ SAGE - ΧΡΥΣΟ PRESTIGE GOLD
    
GEMSTONE BLEND EVOO - ΧΡΥΣΟ ORO GOLD

ΕΝΣΤΑΓΜΑ - ΧΡΥΣΟ ORO GOLD
 
Είναι η 1η φορά στα 14 χρόνια που λαμβάνει χώρα ο διεθνής διαγωνισμός OLIVINUS που Έλληνας  παραγωγός και Ελληνικά ελαιόλαδα διακρίνονται με τόσες πολλές και υψηλές βραβεύσεις.

Οι 13 βραβεύσεις αυτές  στην Αργεντινή συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 221 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων.
 
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Σκούρα Σπάρτης Λακωνία 231 00
Τηλ.: 27310-81118
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.