Διαφήμιση
Διαφήμιση
Silver μετάλλιο αιωνόβιων brands για τα Αβγά Βλαχάκη για τα 60 χρόνια ιστορίας
Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2020 23:07
29-abga-blahaki 
 
Τα Αβγά Βλαχάκη, τα οποία πρωταγωνιστούν εδώ και δεκαετίες και στα βιολογικά, τιμήθηκαν με το silver μετάλλιο αιωνόβιων brands για τα 60 χρόνια ιστορίας !!!
 
Μια βράβευση, που αποδεικνύει πως όταν η ποιότητα συναντά την υπευθυνότητα και το σεβασμό στον καταναλωτή, μπορεί να χαρίσει διαχρονική αξία, που αντέχει στο χρόνο…
 
organic-life
 
Η βράβευση ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ BRANDS, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 20ού συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW και διεξήχθη την Παρασκευή 23/10/2020 στο κτήμα DIAMOND, Ν. Κηφισιά.
 
Με το silver μετάλλιο αιωνόβιων brands τιμήθηκε η εταιρεία ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ για τα 60 χρόνια ιστορίας, προσφοράς και συνεχούς καταξίωσης της στον Ελληνικό χώρο.
 
balloon-tsantes
 
Η εταιρεία ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ από το 1960 πρωτοπορεί στην παραγωγή ποιοτικών αβγών, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ευζωία των ορνίθων.
 
Παράλληλα συνεχίζει την ενεργή της εταιρική κοινωνική ευθύνη και αναπτύσσει συνεχώς την παραγωγή, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και ακολουθώντας τις αρχές της αειφορίας.
 
Τα βραβεία απένειμε ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης. Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΒΤ καθώς και άλλων φορέων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.