Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η βιολογική vegan καλλιέργεια ( Βιοκυκλική Φυτοπονία ) αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική σύμφωνα με έρευνα
Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2020 19:27
06-bio-vegan 
 
Η Βιοκυκλική Φυτοπονία (Biocyclic Vegan Agriculture), όπως αποκαλείται στα ελληνικά η vegan προσέγγιση της βιολογικής vegan καλλιέργειας, χωρίς κτηνοτροφία και ζωικές εισροές, αποκτά μεγάλη δυναμική σύμφωνα με έρευνα. 
 
Εδώ να επισημάνουμε, πως όταν μιλάμε για βιοκυκλική φυτοπονία, εννοείται πως είναι βιολογική η καλλιέργεια, αφού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η βιολογική ώστε να πάρει το πρότυπο βιοκυκλική...
 
 
organic-life
 
 
Πρόσφατη μελέτη της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος την κατατάσσει μεταξύ των εξειδικευμένων καινοτομιών με τις ισχυρότερες δυνατότητες μετασχηματισμού και βιωσιμότητας.
 
Με την εισαγωγή του Προτύπου Βιοκυκλικής Φυτοπονίας, ως ανεξάρτητου παγκόσμιου προτύπου βιολογικής γεωργίας (βλ. IFOAM Family of Standards), οι αγρότες απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την εμπορική κτηνοτροφία και τη χρήση εισροών ζωικής προέλευσης.
 
 
balloon-tsantes
 
 
Αντ 'αυτού, αυτοί οι αγρότες επιλέγουν να εμπορεύονται τα προϊόντα τους με την ετικέτα ποιότητας Βιοκυκλικής Φυτοπονίας.
 
Οι εταιρείες εμπορίας και μεταποίησης, αναπτύσσουν νέες σειρές προϊόντων, για την εμπορία προϊόντων που είναι vegan από το επίπεδο παραγωγής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.