Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τρία ακόμα οφέλη από τα βιολογικά τρόφιμα
Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2020 19:50
10-biologika 
 
Τρία ακόμα οφέλη από τα βιολογικά τρόφιμα
Η μείωση της κατανάλωσης συμβατικών φρούτων και λαχανικών, τα οποία καλλιεργούνται με χρήση χημικών, με προτίμηση στα βιολογικά, μόνο οφέλη μπορεί να ‘χει για την υγεία μας. Ιδού τρία οφέλη που πιθανόν να μην γνωρίζατε.
 
organic-life
 
 
Λιγότερες ρυτίδες:
Ευρωπαϊκή μελέτη έδειξε ότι τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά περιέχουν μέχρι και 40% περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα αντίστοιχα προϊόντα που καλλιεργούνται με τη χρήση χημικών. Κι όπως ίσως γνωρίζετε, όσο περισσότερα αντιοξειδωτικά λαμβάνετε, τόσο καθυστερείτε τα σημάδια του γήρατος, μεταξύ των οποίων είναι και οι ρυτίδες.
 
Απώλεια βάρους:
Μελέτες έχουν δείξει ότι τα μικροβιοκτόνα  που χρησιμοποιούνται στα συμβατικά φρούτα και λαχανικά «παγιδεύουν» τα κύτταρα λίπους στο σώμα μας δυσκολεύοντας τη διαδικασία απώλειας βάρους.
 
balloon-tsantes 
 
Πιο υγιή μωρά:
Λόγω του ότι τα μικροβιοκτόνα και τα χημικά συσσωρεύονται στο λίπος του σώματος, μπορούν να περάσουν και στο έμβρυο, αλλά και στο νεογέννητο μέσω του θηλασμού. Συνεπώς τα βιολογικά τρόφιμα είναι σε κάθε περίπτωση προτιμότερα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.