Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ξεκίνησαν οι πληρωμές 24,6 εκατ. ευρώ για τα βιολογικά του 2020
Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2021 18:58
01-biologika-pl 
 
Ξεκίνησαν οι πληρωμές ύψους 24.639.865,74 ευρώ σε 17.904 δικαιούχους, η οποία αφορά την 1η εκκαθάριση του 2020 για τα βιολογικά.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ, πιστώνεται και η δράση «Κομφούζιο» με το ποσό των 27.631,70 ευρώ που αφορά σε 1.420 δικαιούχους της 1ης πρόσκλησης, 8.294,43 ευρώ που αφορά σε 2.378 δικαιούχους της 2ης πρόσκλησης και 57.749,76 € αφορά σε 2.632 δικαιούχους της 3ης πρόσκλησης.
 
 
organic-life
 

Κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω πληρωμών, οι παραγωγοί έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή από την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 έως και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.
 
 
Παράλληλα, οφείλουν να κινήσουν τις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διόρθωση των δεδομένων στη/στις μηχανογραφική/ές βάση/εις μέσω της/των οποίας/οποίων πραγματοποιούνται από το Πληροφορικό Σύστημα οι διασταυρωτικοί έλεγχοι.

Διευκρινίζεται ότι τα ευρήματα κατά των οποίων υποβάλλεται ενδικοφανής προσφυγή επανεξετάζονται μόνο μηχανογραφικά αντλώντας δεδομένα από τις σχετικές βάσεις. Ως εκ τούτου δεν αποτελεί αντικείμενο ελέγχου από επιτροπή στο πλαίσιο του Μέτρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.