Διαφήμιση
ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ BIOLOGICA 2011
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011 12:19

 

biologica

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο που ήθελε να αναβάλλεται η έκθεση βιολογικών προϊόντων biologica, λόγω μειωμένων συμμετοχών.

Είναι αλήθεια πως η οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας, έχει οδηγήσει τον επιχειρηματικό κλάδο στα όρια της αντοχής του, με αποτέλεσμα όλες οι εκθέσεις να έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Ας ελπίσουμε πως του χρόνου κάτι θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και η αγορά θα έχει πλέον ωριμάσει και δυναμώσει ώστε να μπορέσει να στηρίξει παρόμοιες διοργανώσεις.

Ακολουθεί το δελτίο τύπο της Helexpo:  
Η εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, η οποία επηρεάζει την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα της χώρας, έχει επηρεάσει και την εκθεσιακή μας δραστηριότητα, γεγονός που μας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσουμε όλες τις δράσεις μας.

Η χαμηλή συμμετοχή των εταιριών του χώρου των βιολογικών προϊόντων στην 5η BIOLOGICA 2011, παρά τις προσπάθειες μας να τις διευκολύνουμε και με ειδικές τιμές, οι οποίες δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, μας υποχρεώνουν να επαναξιολογήσουμε τη διοργάνωση της έκθεσης.

Υπό το βάρος αυτής της κατάστασης και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, πάντα με γνώμονα να διαφυλάξουμε, αφενός μεν, την αυτονομία και αυτοτέλεια της 5ης διοργάνωσης βιολογικών προϊόντων, ως εκείνης της αντιπροσωπευτικής έκθεσης του χώρου και όχι ως μίας έκθεσης, όπου θα μπορούν να συνυπάρχουν και άλλα εκθέματα εκτός των βιολογικών, και αφετέρου, το δικό σας συμφέρον, μας επιβάλλει την απόφαση να αναβάλλουμε την διοργάνωση για το 2012.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει με τη συμμετοχή σας σε διοργανώσεις της HELEXPO, και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Με εκτίμηση

Ι.Κ.Παπακωνσταντίνου
Γενικός Διευθυντής

Επιστροφή στα βιολογικά νέα 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.