Διαφήμιση
IFDEX 2012. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟ METROPOLITAN EXPO
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011 14:38ifdtex_19

Η Αθήνα φιλοξενεί την 25η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Η 25η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών (IFDEX) θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2012.

Καλά εδραιωμένη ως η κορυφαία εμπορική εκδήλωση της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει στους παραγωγούς, τους αντιπροσώπους τροφίμων και ποτών και τις εμπορικές εταιρείες του κλάδου μια μοναδική ευκαιρία παρουσίασης των προϊόντων τους. Επιπλέον, συνιστά ένα μέσο προώθησης και προβολής υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας και εξοπλισμού που συνδέονται άμεσα με τον τομέα των τροφίμων και των ποτών.

ifdtex

Η έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπόρους και στους επισκέπτες της συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, υψηλόβαθμα στελέχη και αγοραστές αλυσίδων σούπερ μάρκετ, υπεύθυνοι καταστημάτων λιανικής πώλησης, υπεύθυνοι προμηθειών ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών και παρόχων υπηρεσιών μαζικής εστίασης, χονδρέμποροι, διανομείς και αντιπρόσωποι, όπως επίσης και κυβερνητικοί φορείς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η προηγούμενη έκθεση το 2011 προσέλκυσε 15.000 εμπορικούς επισκέπτες από 32 χώρες. Κι ενώ το 95% των επισκεπτών προερχόταν από την Ελλάδα – εκ των οποίων το 54%  από την περιοχή της Αττικής – ένα σημαντικό 5% προερχόταν από το εξωτερικό.

Το 2011 ο συνολικός αριθμός των εκθετών ανήλθε στους 330. Στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις συγκαταλέγονταν τόσο κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες με επώνυμα προϊόντα, όσο και εξειδικευμένοι βιοτέχνες και παραγωγοί, με το 47% των εκθετών να συμμετέχουν στη έκθεση για πρώτη φορά.

Ο οδηγός βιολογικών προϊόντων Organic Life στα πλαίσια της διανομής του από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του χώρου, συμμετέχει και φέτος στη διοργάνωση. Επισκεφτείτε το περίπτερο μας και προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν την έκδοση για το 2012.  

ifdtex_organic
Το περίπτερο του Organic Life στην περσινή διοργάνωση.

Η έκθεση θα πλαισιώνεται από ένα πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων και συνεδρίων με θεματικές ενότητες άμεσου ενδιαφέροντος για τη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Οι σχετικές λεπτομέρειες θ’ ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας της έκθεσης, όταν αυτές καθίστανται διαθέσιμες. Επιπλέον, σχεδιάζεται η προετοιμασία συναθροίσεων με τίτλο ‘Γνωρίστε τους Αγοραστές’, που θα αποτελούν σημείο συνάντησης Ελλήνων παραγωγών και ξένων αγοραστών.

Την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, IFDEX 2012, διοργανώνει η Mack Brooks Hellas, μέλος του Ομίλου Mack Brooks Group. Η Mack Brooks είναι η διοργανώτρια εταιρεία κορυφαίων διεθνών εμπορικών εκθέσεων σε χώρες της Ευρώπης, καθώς και στη Βραζιλία, την Κίνα, την Ινδία και τις ΗΠΑ. Αυτές οι εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αγορών που εκτείνεται από την τεχνολογία αεροδρομίων και το σιδηροδρομικό εξοπλισμό, έως τη μεταλλουργία, τα υλικά κατασκευών και την επεξεργασία υλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες τύπου παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου:
Ken Harris
Τηλ: +44 (0)1273 300 434
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ζωή Καλού
Mack Brooks Hellas
Τηλ: +30 211 1069 350
Φαξ: +30 211 1069 351
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Επιστροφή στα βιολογικά νέα


 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.