Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διανομή του Organic Life στο Bio Festival 2022. Αφιέρωμα στο φεστιβάλ
Πέμπτη, 12 Μάιος 2022 13:39
12-bio-festival-organic-life 
 
Διανομή του Organic Life στο Bio Festival 2022. Αφιέρωμα στστο φεστιβάλ
 
Η καρδιά των βιολογικών, για τρεις ημέρες από 06 έως 08/05/2022, χτύπαγε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο πλαίσιο του Bio Festival 2022, το οποίο επανήλθε, ύστερα από τη διετή απουσία του, λόγω των μέτρων για τον Covid.
 
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές ( Forum ΑΕ ), στο φεστιβάλ μετείχαν 130 εκθέτες βιολογικών και συμβατικών προϊόντων, ενώ οι επισκέπτες ανήλθαν στους 7.400
 
12-bio-festival-eis
 
Στο πλαίσιο της δωρεάν διάθεσης, του οδηγού αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών, ο Organic Life διανεμήθηκε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ενημερώνοντας επαγγελματίες και κοινό για την αγορά των βιολογικών.
 
 
 
Ο ανοιξιάτικος καιρός και η ηλιοφάνεια, με εξαίρεση λίγων ωρών συννεφιάς την Κυριακή, συνέβαλε ώστε η διάθεση του κοινού να διατηρηθεί σε επίπεδα ευεξίας, με τη μουσική της Ναυσικάς, να συμβάλει τα μέγιστα για το ευχάριστο κλίμα.
 
12-bio-festival-nausika
 
 
12-bio-festival-bioagros
 
12-bio-festival-biologiko-xorio
 
Φέτος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα τη δυναμική στήριξη του φεστιβάλ με συμμετοχές, από αρκετές περιφέρεις της χώρας, οι οποίες φιλοξένησαν στο χώρο τους, δεκάδες παραγωγούς, δίνοντας έτσι έναν τόνο πλουραλισμού και τοπικών αρωμάτων.
 
Το κοινό, είχε την ευκαιρία, εκτός από το να δοκιμάσει ποιοτικά ελληνικά και εισαγόμενα προϊόντα, να κάνει και τις αγορές του, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου…
 
12-bio-festival-aeiforos-gi
 
 
12-bio-festival-agores-biokalliergiton
 
12-bio-festival-elmelia-bio
 
Workshops & Seminars
Σεμινάρια με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση
 
 
organic-life

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στο πλαίσιο των Workshops & Seminars πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από παρουσιάσεις από ειδικευμένους εισηγητές επάνω στο κλάδο των βιολογικών και vegan προϊόντων αλλά και του eco living.
 
12-bio-festival-hempoi-2
 
12-bio-festival-kremmidas-biokibotia
 
 
Απολογισμός των διοργανωτών για το Biofestival.
            Δελτίο τύπου
                  της Forum ΑΕ :
 
7.400 επισκέπτες τίμησαν το Bio Festival 2022
Το 2ο Bio Festival ολοκληρώθηκε κερδίζοντας τις εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών για την άρτια διοργάνωσή του και την αξιόλογη εμπορική του επιτυχία.
 
Το 2ο Bio Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία αναδεικνύοντας τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα και την κουλτούρα του eco living σε πρωταγωνιστές!
 
12-bio-festival-ktimata-mosxouta
 
12-bio-festival-naoumidis
 
Η μεγάλη βιολογική γιορτή της πόλης συγκέντρωσε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, πλήθος από επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και καταναλωτές. Από τις 6 έως τις 8 Μαΐου, 130 εκθέτες υποδέχτηκαν 7.400 στοχευμένους επισκέπτες.
 
Ο μεγάλος πλούτος των προϊόντων, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας που επικράτησε και οι εμπορικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν, έθεσαν τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη τόσο του Φεστιβάλ όσο και της κουλτούρας του healthy και eco living στην Ελλάδα.
 
12-bio-festival-odi-sto-rodi
 
12-bio-festival-oikokipos
 
Νέες τάσεις, ολοκαίνουργια προϊόντα, καινοτομίες, πρωτότυπες ιδέες, αποτελέσαν τη βάση των προτάσεων των εκθετών του φεστιβάλ οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συνομιλήσουν με το κοινό.
 
Το bio… κοινό έδωσε ραντεβού εδώ
Εκατοντάδες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά παραγωγούς και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών, φυσικών και vegan προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με αποτέλεσμα το φεστιβάλ να αποτελέσει πυρήνα ζύμωσης θετικών εξελίξεων στην αναπτυσσόμενη αγορά των βιολογικών προϊόντων.
 
delia-olives
 
12-bio-festival-fuga
 
12-bio-festival
 
Τόσο οι καταναλωτές, που ήδη έχουν εντάξει τα βιολογικά προϊόντα στην ζωή τους και την καθημερινότητά τους και που γνωρίζουν τι ακριβώς ζητούν όσο και αυτοί που επιθυμούσαν να μυηθούν για πρώτη φορά σε ένα πιο υγιεινό και εναλλακτικό τρόπο ζωής, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, να δοκιμάσουν και να κάνουν τις αγορές τους.
 
Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις
Σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της bio κουλτούρας, καθώς και στην περαιτέρω επιμόρφωση των επαγγελματιών, γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη αγορά, διαδραμάτισαν τα σεμινάρια των Workshops & Seminars.
 
12-bio-festival-koukouli
 
12-bio-festival-n
 
Κορυφαίοι εισηγητές από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό κόσμο μέσα από τις εισηγήσεις τους ανέλυσαν, μεταξύ άλλων, μία ευρεία θεματική γκάμα γύρω από τα βιολογικά και vegan προϊόντα, τις υπερτροφές, τους βιολογικούς μικρόκηπους και τη φυτική πρωτεΐνη.
 
Εύσημα από κοινό και επαγγελματίες απέσπασαν πέρα από τα Workshops & Seminars για την ευρηματικότητα και την πληρότητα της θεματολογίας τους, (αναλυτικά δείτε εδώ), και οι διαγωνισμοί γνώσεων πάνω στα βιολογικά και vegan προϊόντα που πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική σκηνή, όπου μοιράστηκαν δεκάδες δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες και τις τρεις ημέρες.
 
12-bio-festival-g
 
12-bio-festival-g2
 
12-bio-festival-g3
 
12-bio-festival-g4
 
12-bio-festival-g5
 
12-bio-festival-g6
 
12-bio-festival-g7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.