Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εως 24/06 τα οριστικά αποτελέσματα για τις επιδοτήσεις βιολογικών
Τρίτη, 21 Ιούνιος 2022 16:14
21-biologika 
 
Εως 24/06 τα οριστικά αποτελέσματα για τις επιδοτήσεις βιολογικών
 
Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των προκηρύξεων της Βιολογικής Γεωργίας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κος Παππάς, μιλώντας για την πορεία υλοποίησης των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξη, στο πλαίσιο της 11ης Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΑΑ, που έλαβε χώρα στα Χανιά.
 
Οσον αφορά τα Βιολογικά δήλωσε σχετικά: «Μέχρι τέλος της εβδομάδας, θα είμαστε σε θέση να εκδώσουμε την απόφαση ένταξης με την υπερδέσμευση άνω των 200 εκατ. ευρώ».
 
Τέλη Ιουλίου στις 7 Περιφέρειες η πρώτη δόση
Για τους Νέους Αγρότες του 2021, ο ίδιος ανέφερε ότι στόχος είναι τις επόμενες 10 ημέρες να εκδοθούν επίσημα οι αποφάσεις ένταξης για τις επτά Περιφέρειες για τις οποίες έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία σε πρόχειρη μορφή από το ΥΠΑΑΤ. Στα τέλη Ιουλίου, τοποθέτησε ο ίδιος την πληρωμή των δικαιούχων αυτών των περιφερειών.
 
Στις υπόλοιπες περιφέρειες, είπε, ότι η πληρωμή θα γίνει προς τα τέλη καλοκαιριού. Η πρώτη δόση πληρωμής αντιστοιχεί στο 70% της ενίσχυσης.

organic-life
 
Σημειώνεται εδώ πως οι ενστάσεις διαρκούν 15 ημέρες μετά την απόφαση ένταξης, ενώ ένα μήνα διορία θα έχουν οι εν δυνάμει δικαιούχοι για την προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών για τη διακοπή της μόνιμης εξωγεωργικής απασχόλησης και την απόδειξη της ιδιοκτησίας των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί ως ιδιόκτητα στο ΠΣΚΕ. Μη υποβολή ή ελλιπής υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο προβλεπόμενο διάστημα για την περίπτωση α. καθιστά τον υποψήφιο απορριπτόμενο ενώ για την περίπτωση β. θα απαιτηθεί αναβαθμολόγηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.