Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σοβαρές ζημιές προξένησαν άγνωστοι στο κτήμα του προέδρου βιολογικών αγορών – παραγωγών Θεσσαλονίκης
Τρίτη, 05 Ιούλιος 2022 15:28
05-papadopoulos 
 
Σοβαρές ζημιές προξένησαν άγνωστοι στο κτήμα του προέδρου βιολογικών αγορών – παραγωγών Θεσσαλονίκης
 
Αντιμέτωπος με ένα πολύ δυσάρεστο θέαμα, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 04/07/2022, παραγωγός βιολογικού φουντουκιού, όταν επισκέφτηκε τα κτήματα του στο Λευκότοπο Βισαλτίας και διαπίστωσε μεγάλες ζημιές, που προκάλεσαν άγνωστοι στα δέντρα.
 
 
 
Όπως αναφέρει το grtimes.gr, πρόκειται για τον πρόεδρο των Βιολογικών Αγορών και Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων, Ιωάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος αναφέρει σχετικά : « Μπήκαν στο χωράφι με πριόνι, όμως επειδή το κλαδί του συγκεκριμένου δέντρου είναι σκληρό και μάλλον το εν λόγω εργαλείο που είχαν δεν ήταν καλό, άρχισαν να σπάνε τα κλαδιά με τα χέρια προκειμένου να πάρουν τον καρπό. Βρήκα 200 κλαδιά σπασμένα στο ένα χωράφι και περίπου 180 στο άλλο το οποίο στο σύνολο έφεραν 400 με 500 καρπούς »
 
Το γεγονός ότι σε άλλα χωράφια της περιοχής δεν υπήρχαν ζημιές, παρά μόνο στα δικά του «σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι είχαν αυτόν τον σκοπό. Να προκαλέσουν ζημιά μόνο σε εμένα» συμπληρώνει.
 
Εχει τύχει δυο ακόμη φορές
Μάλιστα ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά ανάλογο θέαμα από ανθρώπους που προκαλούν φθορές σε καλλιέργειες.
 
 
organic-life
 
«Μου έχει τύχει άλλες δύο φορές. Την πρώτη σε ένα χωράφι με καρυδιές και τη δεύτερη σε ελαιοκαλλιέργειες. Έλλειπα σε μια έκθεση στο Μόναχο και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να με κλέψουν, αλλά πιάστηκαν και τέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης».

«Τα συγκεκριμένα δέντρα είναι βιολογικά που σημαίνει ότι το κόστος της καλλιέργειας είναι σαφώς μεγαλύτερο από τα απλά. Για μένα είναι πολύ μεγάλη η ζημιά που μου προκάλεσαν.
 
Μεγαλώνεις κάθε δέντρο σαν να είναι παιδί σου και ξαφνικά έρχεται κάποιος και στο καταστρέφει. Είναι αδιανόητο» κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.
 
Πηγή: grtimes.gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.