Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 21:35

eco_19

Την προηγούμενη εβδομάδα τα κράτη μέλη της ΕΕ συμφώνησαν στον περιορισμό των φωσφορικών αλάτων στα απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και πιάτων.

Η απόφαση της ΕΕ έδωσε το «πράσινο» φως για την απαγόρευση των φωσφορικών αλάτων στα οικιακά καθαριστικά προϊόντα.
Τα φωσφορικά άλατα των απορρυπαντικών καταλήγουν διαμέσου του αποχετευτικού συστήματος σε θάλασσες και ποτάμια με συνέπεια τη δημιουργία μιας θαλασσοπράσινης άλγης που συγκεντρώνει το οξυγόνο και προκαλεί το θάνατο των ψαριών από ασφυξία.

Ο βρετανός Ευρωβουλευτής Bill Newton Dunn χαρακτήρισε την απόφαση ως «θρίαμβο» που θα οδηγήσει στη δημιουργία περιβαλλοντικά φιλικών απορρυπαντικών.

Θα θέλαμε εδώ να τονίσουμε πως και στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορούν στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων οικολογικά και βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, στα οποία εκατοντάδες συνειδητοποιημένοι καταναλωτές δείχνουν καθημερινά τη προτίμηση τους.

Στην έντυπη έκδοση του organic life στην κατηγορία eco life – οικολογικά απορρυπαντικά, θα μπορέσετε να βρείτε αρκετές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.Επιστροφή στα βιολογικά νέα και οικολογία


 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.