Διαφήμιση
Διαφήμιση
Το ιδανικό μήκος τακουνιού για καλύτερη στάση σώματος
03-takounia
 
Τα τακούνια εκτός από απαραίτητο αξεσουάρ ομορφιάς και γοητείας, αποτελούν και ένα σύμμαχο για την υγεία μας και τη σωστή ορθοπεδική στάση του σώματος μας.

Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τα τελείως φλάτ παπούτσια ή όσα διαθέτουν πολύ ψηλό τακούνι. Για κάθε σωματότυπο, υπάρχει διαφορετικό μήκος του ιδανικού τακουνιού.
 
24-organic-life

Πως όμως μπορούμε να μάθουμε το ιδανικό για εμάς μήκος;
Μετρήστε με μια μεζούρα το μήκος του πέλματος. Από τη φτέρνα έως το μεγάλο δάχτυλο και στη συνέχεια διαιρέστε το με τον αριθμό 7. Το αποτέλεσμα που θα προκύψει αποτελεί το ιδανικό ύψος τακουνιού.

Παράδειγμα:
Ας υποθέσουμε πως έχουμε μήκος πέλματος 26 cm. Διαιρούμε με το 7 και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι 3,7. Τόσο ακριβώς είναι και το ιδανικό ύψος του τακουνιού για τη σωστότερη στάση του σώματος μας.


 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 
     

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.