Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ποιούς κινδύνους μπορεί να κρύβει η λιποαναρρόφηση
 
17-lipoanarrofisi

Βραζιλιάνικη επιστημονική έρευνα κρύβει δυσάρεστα νέα για όσες γυναίκες καταφεύγουν στη λιποαναρρόφηση προκειμένου να εξαφανίσουν τα παχάκια της κοιλιάς.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μέσα σε μερικούς μήνες μετά την λιποαναρρόφηση, είναι πιθανό να αυξηθεί το λεγόμενο «σπλαγχνικό λίπος» που περιβάλλει τα όργανα της κοιλιάς και το οποίο θεωρείται πιο ανθυγιεινό. Βέβαια, οι επιστήμονες ενημερώνουν ότι η συχνή σωματική άσκηση θα μπορούσε να εμποδίσει την επιστροφή αυτού του λίπους.

24-organic-life

Η επικεφαλής της έρευνας Fabiana Benatti από το Πανεπιστήμιο του Sao Paolo δήλωσε: «Η απομάκρυνσή του λίπους με χειρουργική επέμβαση μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες όπως η αντισταθμιστική αύξηση του σπλαγχνικού λίπους, το οποίο είναι πιθανό να αποβεί ανθυγιεινό μακροπρόθεσμα».

Το εσωτερικό αυτό λίπος συνδέεται στενά με τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και προβλήματος στην καρδιά, ενώ το επιφανειακό λίπος, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα της κοιλιάς, είναι λιγότερο επικίνδυνο.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.