Διαφήμιση
Sex στη θάλασσα. 8 κρυφοί κίνδυνοι που παραμονεύουν
25-thalassa-sex
 
Καλοκαιράκι. Χαλάρωση, ευεξία, ποτό, φλερτ και η λίμπιντος έχει χτυπήσει κόκκινο. Τί καλύτερο λοιπόν για καυτές στιγμές ηδονής στην παραλία.
 
Όμως αραμονεύουν και κίνδυνοι που δε νοείται να παραβλέψεις. Μήπως καλύτερα να το… ξανασκεφτείς ;
 
1. Η άμμος.
Δεν στηρίζει τις κινήσεις σας, μπαίνει παντού, παντού όμως και μπορεί να σας κάνει να τρώγεστε. Πρόσεξε που θα στρώσεις, τι θα στρώσεις και πώς θα κρατήσεις την άμμο μακρυά.
 

organic-life
 
2. Τα πλάσματα της θάλασσας και της ακρογιαλιάς:
μέσα ή έξω από το νερό, το σεξ μπορεί να είναι πολύπλοκο, ειδικά με τα πλάσματα που μπορεί να σας πλησιάσουν. Μυρμηγκάκια, καβουράκια έξω, τσούχτρες και ψαράκια μέσα στο νερό αποτελούν απρόσκλητους επισκέπτες στη μικρή σας περιοχή.
 
3. Το αλατισμένο θαλασσινό νερό:
Είτε είστε περίπου έξω από το νερό, στην ακροθαλασσιά, είτε μέσα στο νερό, μην ξεχνάς πως το θαλασσινό νερό, ξηραίνει την επιδερμίδα. Φαντάσου τι μπορεί να κάνει στο ph της μικρής σου περιοχής, αφού φυσική λίπανση εκεί δεν θα υπάρχει. Όχι, η πισίνα του χλωρίου δεν είναι καλύτερη!
 
4. Και πρέπει να έρθει το βραδάκι;
Αν είστε από τα ζευγάρια που ντρέπονται, πρέπει να περιμένετε τη νύχτα για να μπείτε στην θάλασσα για σεξάκι. Κι η νύχτα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα αφού δεν βλέπεις τι πατάς (βότσαλα, σπασμένα γυαλιά ή μυτερά κοχύλια, ΑΧΙΝΟΣ).
 
5. Κι από προφυλακτικά;
Το σεξ στο νερό δεν μπορεί να γίνει με προφυλάξεις. Ακόμα κι αν εφαρμόσετε το προφυλακτικό έξω από το νερό, μέσα τα πράγματα θα δυσκολέψουν και θα γλιστρήσει και δεν είναι ώρα για πειράματα.
 
6. Οι λοιμώξεις καραδοκούν:
Η άμμος και το νερό ευνοούν από μόνα τους τους μύκητες και τις λοιμώξεις. Φαντάσου τι θα γίνει αν τα βάλεις όλα με τιμή και δόξα στη μικρή περιοχή.
 
7. Κι αν μας πιάσουν;
Aκόμα κι αν προσέξετε και προσέξετε πολύ, το σεξ δημοσίως εκτός από το στρες, μπορεί να γίνει πεδίο μεγάλης ντροπής για τα δύο πιτσουνάκια, εσάς. Καλύτερα να μην επενδύσετε σε δημοφιλή πλαζ ούτε το βράδυ, αφού μπορεί να γίνετε θέαμα- κανονικό.
 

 
 
8. Οι στάσεις είναι περιορισμένες Μέσα στη θάλασσα, εκείνος πρέπει να πατάει, κι εσύ να κουλουριάσεις τα πόδια σου γύρω του αν δεν θέλετε να σας καταλάβουν. Έξω από το νερό, μπορείτε να κάνετε πως κοιμάστε μόνο στο απλό ιεραποστολικό. Σίγουρα δεν μιλάμε για το Κάμα Σούτρα.
 
Μήπως να ξεκινήσετε από την πλαζ και να συνεχίσετε στο σπίτι;
 
Αν δεν θέλεις να έχεις όλα τα παραπάνω άγχη, ξεκινήστε το παιχνίδι στην πλαζ και συνεχίστε το πλατσούρισμα στο μπάνιο του ξενοδοχείου ή του σπιτιού σας.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.