Διαφήμιση
Διαφήμιση
Νέο χάπι αδυνατίσματος λειτουργεί σαν ένα φανταστικό γεύμα
 
07-hapi
 
Θες να αδυνατίσεις, αλλά δε μπορείς να αντισταθείς στο φαγητό ή βαριέσαι να σηκωθείς από τον καναπέ και να γυμναστείς ; Τη λύση δίνουν Αμερικάνοι επιστήμονες με τη δημιουργία ενός νέου χαπιού.
 
Το νέο χάπι, κάνει όποιον το λαμβάνει, να αισθάνεται χορτασμένος, σαν να έχει μόλις φάει. Το σώμα νομίζει ότι έχει καταναλώσει πολλές θερμίδες και αρχίζει να καίει λίπος.
 
Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Salk της Καλιφόρνια, με επικεφαλής τον Ρόναλντ Έβανς, που δημιούργησαν το χάπι και έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό Nature Medicine, δήλωσαν ότι επειδή το χάπι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η δραστική ουσία του να μένει στο έντερο και να μην κυκλοφορεί στο αίμα, είναι εγγενώς πιο ασφαλές και αποτελεσματικό από άλλα παρόμοια χάπια, που επίσης αποσκοπούν στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
 
«Το νέο χάπι είναι σαν ένα φανταστικό γεύμα. Στέλνει στον οργανισμό τα ίδια σήματα που φυσιολογικά συμβαίνουν, όταν κανείς τρώει πολύ φαγητό, έτσι ώστε το σώμα να αρχίσει να δημιουργεί χώρο για να το αποθηκεύσει. Όμως, δεν υπάρχουν καθόλου νέες θερμίδες, ούτε αλλαγή στην όρεξη», δήλωσε ο Ρόναλντ Έβανς.
 
Όταν οι αμερικανοί επιστήμονες χορήγησαν το φάρμακο σε παχύσαρκα ποντίκια καθημερινά επί πέντε εβδομάδες, αυτά σταμάτησαν να παχαίνουν, έχασαν λίπος και εμφάνισαν μείωση στα επίπεδα σακχάρου και χοληστερίνης στο αίμα τους. Ο μεταβολισμός τους επιταχύνθηκε, ενώ ένα μέρος από το επιβλαβές λευκό λίπος τους μετατράπηκε σε λιγότερο βλαβερό καφέ λίπος.
 
Υπομονή λοιπόν λίγα χρόνια…
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.