Διαφήμιση
Διαφήμιση
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες
08-zeugari
 
Θα έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες. Σύμφωνα με έρευνα, η παραπάνω παραδοχή επιβεβαιώνεται και μάλιστα αναλύονται οι λόγοι που συμβαίνει αυτό.
 
Σύμφωνα με την επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» (PNAS), το χάσμα στην επιβίωση ανδρών και γυναικών πρωτοεμφανίστηκε το 1870 και έκτοτε είναι εντονότερο στις ηλικίες 50 έως 70 ετών, ενώ παύει να υφίσταται μετά τα 80 έτη.
 
Οι περισσότεροι πρόσθετοι θάνατοι στους άντρες μετά την ηλικία των 40 ετών οφείλονται στα καρδιαγγειακά νοσήματα.
 
Όσον αφορά τα νοσήματα του καπνίσματος, όπως οι πνευμονοπάθειες και οι καρκίνοι, αυτά ευθύνονται μόνο για το 30% της διαφοράς στις θνησιμότητες μεταξύ των δύο φύλων, επομένως δεν αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα, προσθέτουν οι ερευνητές.
 
Η ανομοιογενής επίπτωση των καρδιαγγειακών θανάτων στους άνδρες, ιδίως στην μέση ηλικία και στα πρώτα χρόνια της τρίτης ηλικίας, «εγείρει το ερώτημα εάν υπάρχουν εγγενείς βιολογικοί κίνδυνοι που υπονομεύουν την καρδιαγγειακή τους υγεία», δήλωσε ο δρ Κάλεμπ Φιντς, καθηγητής Νευροβιολογίας της Γήρανσης στο Wisconsin-Madison.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.