Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Μαυρίδης δώρισε τα χρήματα του Nomads στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ
23-mauridis-axepa 
 
Ο Μαυρίδης δώρισε τα χρήματα του Nomads στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ. Όχι μόνο διέθεσε τη δική του αμοιβή, αλλά συμφώνησε ως όρο συμμετοχής του στο παιχνίδι, να ανακαινίσει το κανάλι, 600 τμ στην πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες.
 
Το παραπάνω, αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης. Παρακολουθήστε το επίμαχο video:
 

 
«Μετά από δύο μέρες (από την πρόταση) πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες.
 
24-organic-life
 
Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που ο ANT1 με βοήθησε να το κάνω αυτό. 600 τετραγωνικά... το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου. Αφού είπα να το κάνω, είπα να το κάνω όσο πιο μάγκικα μπορώ. Θα βοηθήσει κι ο Σπύρος Σούλης νομίζω. Ανέλαβε μία ομάδα να το πραγματοποιήσει όλο αυτό» δήλωσε ο Μαυρίδης.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.