Διαφήμιση
Διαφήμιση
Επίθεση Δημάρχου στον Σπίρτζη επειδή καπνίζει σε κλειστό χώρο
06-spirtzis-tsigaro 
 
Χωρίς να σέβεται κανέναν και τίποτα, ούτε καν τους νόμους της ίδιας της πολιτείας που υπηρετεί, ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης εμφανίζεται να καπνίζει σε κλειστό χώρο, προκαλώντας την οργή του Δημάρχου Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook.
 
«Όταν πραγματικά νιώθεις μαλάκας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό... Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα... Είμαστε στην Ελλάδα».
 
06-spirtzis-2
 
24-organic-life
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπουργός Μεταφορών, αφού επιθεώρησε τις περιοχές και υποσχέθηκε άμεση αποκατάσταση των ζημιών βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχής όπου συνοδευόταν από την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Μάκη Μπαλλή καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ Κώστα Πουλάκη.
 
Εκεί τραβήχτηκαν και αρκετές φωτογραφίες με τον κ. Σπίρτζη να αγνοεί επιδεικτικά τον νόμο χωρίς να σέβεται τους συνανθρώπους του.
 
Από εμάς, πολλά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο. Ελπίζουμε να συνεχίσει να τους "κράζει" έως ότου οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων, συνειδητοποιήσουν πως οφείλουν να σέβονται το συνάνθρωπο τους.
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.