Διαφήμιση
Διαφήμιση
7,5 χρόνια φυλακή στον άνθρωπο που κατήγγειλε τη μόλυνση από ιχθυοτροφεία
23-loberdos-b 
 
Κατήγγειλε την καρκινογόνο μόλυνση από τα ιχθυοτροφεία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 ετών, χωρίς αναστολή και μετατροπή ποινής.
 
Πρόκειται για τον Στελακάτο - Λοβέρδο Χρήστο, που καταδικάστηκε για εξύβριση και απειλή, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε, ισχυρίζεται πως οι κατηγορίες είναι ψευδής και ουδέποτε κλητεύθηκε, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην.
 
organic-life
 

Αν και δε γνωρίζουμε τα πραγματικά περιστατικά, η ιστορία έχει αποδείξει, πως σε παρόμοιες περιπτώσεις, συνήθως κάτι βρωμάει στον… αέρα ή πιο σωστά στα... ύδατα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
 
 
Ακολουθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας, την οποία ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος, αναφέροντας σχετικά μεταξύ των άλλων: « Η καταδίκη μου από τη δικαιοσύνη, γιατι αγωνίζομαι για να μη ζούμε στον καρκίνο… Ούτε φονιά δε δικάζουν έτσι…», ενώ υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, τη μη κλήτευση του.
 
23-loberdos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.