Διαφήμιση
Υπ. Υγείας: Παραπλανητικές και παράνομες οι ετικέτες βρεφικό νερό ή κατάλληλο για βρέφη
20-nero 
 
Υπ. Υγείας: Παραπλανητικές και παράνομες οι ετικέτες βρεφικό νερό ή κατάλληλο για βρέφη

Κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο των εμφιαλωμένων νερών στο εμπόριο, έχοντας υπόψη ότι έχει παρατηρηθεί η πώληση τους και σε φαρμακεία, θα πρέπει να εξετάζονται οι ετικέτες των εμφιαλωμένων νερών προκειμένου να διαπιστώνεται ότι τηρείται η κείμενη νομοθεσία περί της επισήμανσης τους, όπως αυτή έχει αναλυθεί στην σχετική εγκύκλιο.

 
organic-life
 
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίδεται στην αναγραφή παραπλανητικών ενδείξεων όπως πχ «βρεφικό νερό» ή «κατάλληλο για βρέφη» σε εμφιαλωμένα νερά που πωλούνται κυρίως στα φαρμακεία, ενδείξεις οι οποίες δεν επιτρέπονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.
 
 
 
 
Η απαγόρευση της διάθεσης από τα φαρμακεία νερού με την ένδειξη στην ετικέτα "νερό για μωρά" έχει τονιστεί και παλαιότερα, τόσο από τις ίδιες τις Ενώσεις των Φαρμακοποιών, όσο και από τους Έλληνες παιδίατρους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.