Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι επιβάλλεται να κάνετε πριν και μετά το σεξ
01-prin-sex
 
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το σεξ είναι σαν τη γυμναστική, οπότε πριν χρειάζεται σωστή προθέρμανση και μετά σωστή αποθεραπεία! Διαβάστε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν και μετά το ερωτικό παιχνίδι...

Πριν το σεξ
• Μην πιείτε πολύ αλκοόλ. Ένα ποτηράκι κρασί σίγουρα θα σας χαλαρώσει, όμως προσέξτε να μην ξεφύγετε και πιείτε τελικά ένα ολόκληρο μπουκάλι!
 
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με δυσκολίες επίτευξης ικανοποιητικής στύσης και επίτευξης οργασμού. Το αλκοόλ επιδρά κατασταλτικά σε τμήματα του νευρικού συστήματος που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική διέγερση.
 
organic-life
 
• Μην κάνετε σεξ αμέσως μόλις μπείτε στο σπίτι. Μόλις γυρίσατε από τη δουλειά, το γυμναστήριο, το σούπερ μάρκετ κ.λπ. και ανυπομονείτε να δείτε (και όχι μόνο) το σύντροφό σας.
 
Κρατηθείτε, όμως, μερικά λεπτά και κάντε πρώτα ένα γρήγορο ντους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναπτύσσονται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων βακτήρια, λόγω της ζέστης και της υγρασίας που επικρατεί μέσα στο εσώρουχο, τα οποία δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ουρολοίμωξη.
 
Αυτό συμβαίμνει κυρίως στη γυναίκα, αφού είναι πιο επιρρεπής στις λοιμώξεις του ουροποιητικού.

• Μην φάτε πολύ. Ακόμη και υγιεινές τροφές, όπως τα λαχανικά, τα όσπρια και τα προϊόντα ολικής άλεσης, μπορεί να σας επιβαρύνουν πριν το σεξ, καθώς προκαλούν φούσκωμα.
 
Εάν πεινάτε πολύ, προτιμήστε κάτι πολύ ελαφρύ, όπως ένα γιαούρτι, λίγους ξηρούς καρπούς ή ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα.
 
 
 
Μετά το σεξ
• Μην κοιμηθείτε αμέσως. Επιδοθείτε άφοβα σε τρυφερές αγκαλιές για μερικά λεπτά, κρατήστε όμως τα μάτια σας ανοιχτά!
 
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να επισκέπτονται την τουαλέτα μετά τη σεξουαλική επαφή. Στην ουροδόχο κύστη είναι πιθανό να αναπτυχθούν βακτήρια που προκαλούν ουρολοίμωξη.
 
Με τη σεξουαλική επαφή, δεν αποκλείεται τα βακτήρια αυτά να εισχωρήσουν βαθύτερα στην ουρήθρα. Η ούρηση όσο το δυνατόν πιο άμεσα μετά τη σεξουαλική επαφή απομακρύνει τα βακτήρια από την ουροποιητική οδό, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ουρολοίμωξης.
 
Ένα ποτηράκι νερό πριν το σεξ όχι μόνο παρέχει πολύτιμη ενυδάτωση αλλά παράλληλα εξασφαλίζει επαρκή ροή ούρων μετά την επαφή.

• Ξαπλώστε σε μια συγκεκριμένη στάση (εάν θέλετε να κάνετε παιδί). Η ανύψωση της λεκάνης μετά τη σεξουαλική επαφή μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες σύλληψης, καθώς η στάση αυτή διευκολύνει τη μεταφορά των σπερματοζωαρίων προς το ωάριο.
 
Εάν βέβαια δεν σκοπεύετε να κάνετε άμεσα απογόνους, ξαπλώστε στο πλάι, μπρούμυτα ή όπως αλλιώς θέλετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.