Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το βαν με τα donuts που απαγάγει παιδιά
07-donuts 
 
Τι αναφέρει η αστυνομία για το βαν με τα donuts που «απαγάγει» παιδιά
Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει με το βαν με τα donuts που απαγάγει παιδιά σε Μενίδι, Θρακομακεδόνες και Νίκαια
Όπως και με τα υπόλοιπα fake news, έτσι και αυτή τη φορά, χρήστες του facebook έπεσαν στην παγίδα και αναπαρήγαγαν την ανάρτηση, κάνοντας σίγουρα τη γυναίκα που το ξεκίνησε να σκάσει στα γέλια με την αφέλεια ορισμένων.
 
Το θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις, που ακόμα και η αστυνομία αναγκάστηκε να εκδώσει δελτίο τύπου, το οποίο και ακολουθεί:
 

organic-life
 

“Με αφορμή ανάρτηση, σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που επικαλείται απόπειρα απαγωγής δύο νεαρών στη Νίκαια με εμπλοκή οχήματος τύπου βαν, ανακοινώνεται ότι κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί σε Αστυνομικές Αρχές”.
 
Τι αναφέρει η πλευρά της εταιρίας donuts
Ο διευθυντής του Policenews μίλησε με τον δικηγόρο της εταιρίας ντόνατς, το φορτηγό της οποίας μπήκε στο στόχαστρο επιτηδείων του διαδικτύου σκορπώντας τον πανικό σε χρήστες των social media αλλά και γονείς.
 

organic-life-botana
 
 
«Σήμερα εγώ και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας βρεθήκαμε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και συγκεκριμένα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να υποβάλλουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά και την άδικη ταλαιπωρία που υφίσταται ο εντολέας μου.
 
Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, με δεκαετίες παρουσίας στην Ελλάδα και υγιέστατη παρόλο που πέρασε από τον τυφώνα της κρίσης. Αυτό που περνάει ο εντολέας μου τις τελευταίες ώρες, μετά τη συκοφαντική και χωρίς λογική δημοσίευση φορτηγού της εταιρίας του και μάλιστα για τόσο σοβαρό ζήτημα, που επικαλούνται οι ιθύνοντες, τον έχει αναστατώσει.
 
Θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για ψευδείς ειδήσεις σε ένα τόσο λεπτό κοινωνικό θέμα που τρομάζει χιλιάδες γονείς στην Ελλάδα.»
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.