Διαφήμιση
Διαφήμιση
Κοιμηθείτε δροσερά χωρίς κλιματιστικό
31-ipnos
 
Υπάρχει τρόπος να κοιμάστε καλύτερα το καλοκαίρι, χωρίς να ιδρώνετε και χωρίς να στριφογυρίζετε για να βρείτε μια δροσερή γωνιά στο σεντόνι εάν δεν σας αρέσει να κοιμάστε με κλιματιστικό; Οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν!
 
Επιλέξτε βαμβάκι
Αφήστε τα μεταξωτά ή τα σεντόνια με πρόσμιξη πολυέστερ για το χειμώνα.
 
Τα πιο δροσερά σεντόνια είναι αυτά που φτιάχνονται από λεπτό βαμβάκι (το αιγυπτιακό είναι το καλύτερο), που "αναπνέει” κρατώντας τη ζέστη μακριά από το σώμα σας.
 
organic-life
 
Χρησιμοποιήστε μια θερμοφόρα
Για την ακρίβεια γεμίστε με παγωμένο νερό τη θερμοφόρα ή ένα γυάλινο μπουκάλι και βάλτε το στα πόδια του κρεβατιού λίγα λεπτά πριν ξαπλώσετε για να βρείτε δροσερά σεντόνια.
 
Αν έχετε στο σπίτι ice pack για τραυματισμούς (ή ένα πακέτο αρακά στην κατάψυξη), μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο.

Στην κατάψυξη
Βάλτε τα σεντόνια σας στην κατάψυξη για μερικά λεπτά πριν ξαπλώσετε. (Σε μια πλαστική τσάντα κατά προτίμηση, εκτός κι αν η… εσάνς πίτσας είναι η αγαπημένη σας!) .
 
Δεν θα σας κρατήσουν δροσερούς όλη τη νύχτα, αλλά ξαπλώνοντας θα νιώσετε άνεση και δροσιά.
 
balloon-tsantes
    
Φτιάξτε ένα DIY κλιματιστικό
Η ιδέα είναι απλή: βάλτε ένα ρηχό δοχείο ή μπολ γεμάτο με πάγο μπροστά από τον ανεμιστήρα. Η δροσιά που θα δημιουργηθεί είναι εντυπωσιακή!
 
Αποφύγετε να κοιμηθείτε γυμνοί
Ενα φαρδύ μπλουζάκι από λεπτό βαμβακερό ύφασμα σας εξασφαλίζει περισσότερη δροσιά από το κοιμηθείτε χωρίς τίποτε! Αλλά και πάλι, όλα είναι σχετικά, οπότε αν νιώθετε πιο δροσερά γυμνοί, δοκιμάστε το.
 
Αποφύγετε όμως… τις οικειότητες
Όπως όταν κοιμάστε δύο αγκαλιά στο κρεβάτι ζεσταίνεστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα, έτσι το καλοκαίρι ο ιδανικός δροσερός ύπνος είναι… μοναχικός.
 
Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε το ταίρι σας, καλό είναι να έχετε τουλάχιστον king size κρεβάτι που θα σας εξασφαλίζει την απαραίτητη για τη δροσιά απόσταση.

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.