Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι αποκαλύπτουν τα χέρια για την υγεία μας
16-xeria
 
To σώμα σου πάντα σου στέλνει σημάδια για την κατάσταση της υγείας σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις να τα αναγνωρίζεις.
 
Για παράδειγμα, μπορείς να βρεις σημάδια για την υγεία στα χέρια σου και παρακάτω θα μάθεις τον τρόπο να τα αναγνωρίζεις.

Τι πρέπει να προσέξεις; Παρακάτω μερικοί απ’ τους τρόπους με τους οποίους τα χέρια σου προσπαθούν να σου πουν πράγματα για την υγεία σου.
 
Μούδιασμα στα χέρια και τα δάχτυλα
Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν παίρνεις αρκετές από τις βιταμίνες Β1, Β6, Β12, και / ή βιταμίνη Ε. Δώσε προσοχή στη διατροφή σου.
 
organic-life
 
Εάν αισθάνεσαι αυτή την αίσθηση στο χέρι ή στα πόδια σου, ξεκίνα να λαμβάνεις συμπληρώματα διατροφής στην καθημερινή σου ρουτίνα. Φυσικά, μια επίσκεψη στον γιατρό σου θα σε βοηθήσει.
 
Μπλε δάχτυλα
Αυτό υποδηλώνει κακή κυκλοφορία του αίματος ή χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα.
 
Τις περισσότερες φορές αυτό δεν είναι επιβλαβές, αλλά εάν συνοδεύεται από πνευμονία, μπορεί να είναι σημάδι κάποιας πνευμονικής νόσου. Επικοινώνησε άμεσα με τον γιατρό σου.

Χρώμα του νυχιού αφού το πιέσεις
Εάν ασκήσεις πίεση στην κοίτη του νυχιού σου, λογικά θα πρέπει να γίνει λευκό και στη συνέχεια να επανέλθει αυτό το ροζ χρώμα του. Ωστόσο, εάν το νύχι σου παραμένει λευκό, μπορεί να είναι ένα σημάδι έλλειψης σιδήρου.
 
balloon-tsantes.jpg
 
Κόκκινες παλάμες με σημάδια
Αν αυτό παραμένει για μέρες, πήγαινε στον γιατρό. Μπορεί να είναι ένα πρώιμο σημάδι μιας νόσου του ήπατος.

Πρησμένα δάχτυλα
Σύμφωνα με το ipop.gr, αυτό είναι συνήθως το αποτέλεσμα της υπερβολικής ποσότητας αλατιού. Προσπάθησε να καταναλώνεις λιγότερο αλάτι και δες εάν θα αλλάξει η εικόνα των δαχτύλων σου.

Ιδρωμένες παλάμες
Οι ιδρωμένες παλάμες μπορεί να οφείλονται σε υπερδραστήριο θυρεοειδή αδένα. Εάν σου συμβαίνει πολύ συχνά το να ιδρώνουν οι παλάμες σου, κλείσε ένα ραντεβού με τον γιατρό σου.

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.