Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο βασανισμός ζώου μετατρέπεται σε κακούργημα
16-zoo
 
Αφορμή για την απόφαση αποτέλεσαν τα αυξανόμενα κρούσματα βάναυσης κακοποίησης ζώων που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
 
Αυτή την εβδομάδα προκάλεσε σοκ η καταγγελία σύμφωνα με την οποία καθηγητής στη Νίκαια φέρεται να μαχαίρωσε σκύλο, στη μέση του δρόμου.
 
organic-life
  
Είχε προηγηθεί το περιστατικό άγριας κακοποίησης σκύλου στα Χανιά, από 55χρονο.
 
Σύμφωνα με το lifo.gr ο αρμόδιος υπουργός, Μάκης Βορίδης, μετά το περιστατικό στην Κρήτη, είχε προαναγγείλει αυστηροποίηση των ποινών για τους βασανιστές ζώων, προκειμένου να καταστεί αποτελεσματικότερη η δίωξη και τιμωρία τους. 
 
Περιστατικά βίας σε βάρος των ζώων δεν έχουν θέση σε ένα ευνοούμενο κράτος και συνιστούν βαριά προσβολή τόσο σε βάρος της πολιτείας όσο και της ελληνικής κοινωνίας, ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
 
balloon-tsantes
  
Είναι επιτακτική η ανάγκη αυστηροποίησης των ποινών με στόχο την εξάλειψη τέτοιου είδους απαράδεκτων φαινομένων, συμπλήρωσε.
 
Για το ζήτημα αυτό, ο κ. Βορίδης συναντήθηκε την Πέμπτη, με τον ακτιβιστή Παναγιώτη Μήλα, γνωστό για το έργο του κατά της κακοποίησης ζώων και για την προσπάθειά του να συστήσει, με τη συνεργασία των δήμων, παράρτημα αστυνομίας ζώων.   
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.