Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ήρθε η ώρα να ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου
27-podia
 
Η σύγχρονη καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για τις γυναίκες. Οι απαιτήσεις στη δουλειά με τα deadlines, η κίνηση στους δρόμους και οι υποχρεώσεις του σπιτιού ή της οικογένειας κυριολεκτικά μάς εξαντλούν.
 
Πρέπει, με λίγα λόγια, να είμαστε διαρκώς στο τρέξιμο, φορώντας τα παπούτσια μας και ταλαιπωρώντας… τα ποδαράκια μας.
 
Έλα, παραδέξου το! Πόσες φορές- ειδικά στα μέσα της εβδομάδας- δεν έχεις επιστρέψει στο σπίτι με ταλαιπωρημένα, κουρασμένα, «βαριά» και πρησμένα πόδια;
 
organic-life
 
Πόδια, τα οποία κυριολεκτικά δεν μπορείς να σύρεις από το σαλόνι στην κουζίνα και πάλι πίσω. Μάλλον τώρα καταλαβαίνεις αυτό που σου περιγράφουμε.
 
Υπάρχει, όμως, λύση σε αυτό το πρόβλημα και θα στην παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως. Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, την οποία θα ετοιμάσεις μόνη σου και με αυτήν θα ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου.
 
organic-life-courier
 
Θα χρειαστείς:
- Αρκετό ζεστό νερό.
- Έλαιο ευκάλυπτου.
 
Γέμισε μια λεκάνη με πολύ ζεστό νερό και ρίξε μέσα αρκετές σταγόνες ευκάλυπτου. Βάλε τα πόδια σου μέσα στο μείγμα και άσε τα εκεί για 10-15 λεπτά.
 
Όπως αναφέρει το queen.gr, ο ευκάλυπτος, με τις αναλγητικές και σπασμολυτικές ιδιότητές του, θα ανακουφίσει το πρήξιμο, ενώ το ζεστό νερό θα σε χαλαρώσει και θα σε ανακουφίσει.
 
Αφού περάσει η ώρα, ξεπλένεις με καθαρό νερό τα πόδια σου. Μπορείς να απολαμβάνεις αυτήν τη διαδικασία περίπου δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.