Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εκτός της λίστας των επικίνδυνων ναρκωτικών η κάνναβη από τον ΟΗΕ
03-cannab 
 
Εκτός της λίστας των επικίνδυνων ναρκωτικών η κάνναβη από τον ΟΗΕ
Η Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών αρμόδια για τα θέματα των Ναρκωτικών Ουσιών προχώρησε στην αφαίρεση της κάνναβης από τη λίστα των επικίνδυνων ναρκωτικών στην οποία βρισκόταν μέχρι πρόσφατα, μαζί με άλλες θανατηφόρες ουσίες όπως τα οπιοειδή και η ηρωίνη.
 
 
organic-life
 
Από τις 53 χώρες, 27 ψήφισαν υπέρ της αφαίρεσης της κάνναβης από τη λίστα και 25 κατά με μια αποχή από την Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα Ευρωπαϊκά κράτη ήταν ανάμεσα σε εκείνα που ψήφισαν υπέρ της αφαίρεσης ενώ η Κίνα, η Αίγυπτος, η Νιγηρία, το Πακιστάν και η Ρωσία ήταν ανάμεσα στις χώρες που αντιτάχθηκαν.
 
 
 
Πρόκειται για ιστορική κίνηση η οποία ανοίγει το δρόμο για την αναγνώριση των φαρμακευτικών και θεραπευτικών ιδιοτήτων, κυρίως της βιολογικής  κάνναβης, καθιστώντας ευκολότερο το έργο των χωρών που επιθυμούν να διεξάγουν νέες έρευνες.
 
Η κάνναβη βρισκόταν στη λίστα με τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά τα τελευταία 59 χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.