Διαφήμιση
Διαφήμιση
Προβληματισμός από το έγγραφο αποδοχής παρενεργειών που θα υπογράφουμε πριν το εμβόλιο για κορονοϊό
16-embolio 
 
 
Προβληματισμό προκαλεί το έγγραφο αποδοχής παρενεργειών που θα υπογράφουμε πριν το εμβόλιο για κορονοϊό.
 
Εντονος είναι ο προβληματισμός, για το εμβόλιο κατά του κορονοιού, αφού πριν κάνουμε το εμβόλιο θα υπογράφουμε σχετική δήλωση συγκατάθεσης, πως έχουμε ενημερωθεί για ανεπιθύμητες παρενέργειες που τυχόν προκαλέσει το εμβόλιο.
 
Αναφέρει σχετικά η δήλωση αποδοχής και προκαλεί εύλογο προβληματισμό: " Κατανοώ τα πλεονεκτήματα και τις πιθανές ανεπιθύμειτες ενέργειες του εμβολίου... "
 
organic-life
 
Το παραπάνω γεγονός, αποτελεί βούτυρο στο ψωμί, στη φαρέτρα του εμβολιαστικού κινήματος και προκαλεί έντονο προβληματισμό και φόβο στους πολίτες.
 
To έγγραφο που θα υπογράφουμε:
16-embolio-egrafo
 
Το συγκεκριμένο έγγραφο μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες, έχει σταλεί ήδη, από το Υπουργείο Υγείας στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας.
 
Εάν κάποιος πολίτης δεν είναι σε θέση να παράσχει προφορική συγκατάθεση, τότε το εν λόγω έντυπο θα συμπληρώνεται από κάποιον οικείο του, από τον πάροχο φροντίδας ή από τον δικαστικό συμπαραστάτη.
 
Εκτός από το έγγραφο συναίνεσης οι πολίτες που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, θα πρέπει να απαντήσουν και σε 8 συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.
 
Δείτε το ερωτηματολόγιο πριν τη λήψη του εμβολίου:
16-embolio-erotimatologio 

Εκτός από το έγγραφο συναίνεσης που θα πρέπει να υπογράψουν οι πολίτες που δεν μπορούν να δώσουν προφορική συναίνεση και θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, θα πρέπει να απαντήσουν και σε οκτώ συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους. Ο επαγγελματίας υγείας θα απευθύνει συγκεκριμένα ερωτήματα στους πολίτες ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια η κατάσταση της υγείας τους.
 
Ενδεικτικές ερωτήσεις:
Είστε έγκυος;

Έχετε διαγνωσθεί με covid -19;

Είχατε κάποια αντίδραση μετά από εμβολιασμό;
 
 
 

Έχετε αλλεργία σε φάρμακα, τρόφιμα, κάποιο συστατικό εμβολίου ή στο καουτσούκ;

Έχετε κάποιο χρόνιο καρδιακό, πνευμονικό, νεφρικό ή κάποιο μεταβολικό νόσημα πχ σακχαρώδη διαβήτη, άσθμα, αιματολογική διαταραχή, ασπληνία, ανοσοεπάρκεια, μεταμόσχευση ή έχετε λάβει αγωγή με ανοσοτροποποιητικά φάρμακα;
 
Πάντως, διευκρινίζεται ότι και θετικές να είναι οι απαντήσεις του πολίτη, αυτό «δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι αντενδείκνυται ο εμβολιασμός».
 
Τελειώνοντας το ερωτηματολόγιο ο επαγγελματίας υγείας θα αναγράφει την ημερομηνία, το όνομα από τον οποίο συμπληρώθηκε αλλά και από ποιον ελέγχθηκε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.