Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αυτό είναι ίσως το καλύτερο σκίτσο των ημερών
30-embolia 
 
Αυτό είναι ίσως το καλύτερο σκίτσο των ημερών
Ολοι οι πολίτες, οι οποίοι διαθέτουν κριτικό νου, χωρίς κομματικές παρωπίδες, εξοργίστηκαν από την παρέλαση των βουλευτών και γραμματέων, που έσπευσαν πρώτοι να κάνουν το εμβόλιο για τον covid, παρακάμπτοντας τη σειρά των υγειονομικών, ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων.
 
 
organic-life
 
Αυτή η ζοφερή πραγματικότητα, πραγματική ντροπή για τους πολιτικούς και τα κομματικά στελέχη της χώρας, αποτυπώθηκε σε σκίτσο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί ίσως το καλύτερο σκίτσο των ημερών… Δυστυχώς είναι ανυπόγραφo και δε γνωρίζουμε το δημιουργό του.
 
organic-life-courier
 
Για την ιστορία βέβαια, η σκληρή πραγματικότητα, είναι πως έτσι πάντοτε γίνεται στη δημόσια υγεία στην Ελλάδα. O ισχυρός, παρακάμπτει πάντοτε τη σειρά προτεραιότητας, εκμεταλλευόμενος την ισχύ του, εάν είναι πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο ή πληρώνει τα γνωστά μας φακελάκια, εάν ανήκει στους απλούς, καθημερινούς πολίτες…
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.