Διαφήμιση
Διαφήμιση
Όταν η έγκυος καπνίζει
27-egkios
 
Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει δηλητηριώδεις χημικές ουσίες, οι οποίες όταν καπνίζετε περνούν στην κυκλοφορία του αίματός σας και στη συνέχεια στο αίμα του μωρού σας.
 
Το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής, πρόωρου τοκετού, αυξημένης βρεφικής θνησιμότητας και γέννησης μωρού με χαμηλό βάρος σώματος.
 

organic-life

 
Ακόμη και μετά τη γέννηση τα παιδιά των καπνιστών γονέων έχουν αυξημένο κίνδυνο για λοιμώξεις του αναπνευστικού, άσθμα και σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.
 
Φυσικά υπάρχουν και πολλοί κίνδυνοι για την μητέρα που είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αυξημένος καρδιαγγειακός κίνδυνος.
 
Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, τόσο η ίδια η μητέρα όσο και το παιδί θα επωφεληθούν από τη διακοπή του καπνίσματος και θα μειώσουν σημαντικά τους κινδύνους αν η διακοπή γίνει πριν τη σύλληψη.
 
organic-life-courier
 
Συνεπώς αν σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος είναι ένα καλό κίνητρο για να σταματήσετε το κάπνισμα.
 
Επίσης είναι και μία καλή ευκαιρία να πείσετε και το σύντροφό σας για να το κόψει, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες μίας επιτυχούς σύλληψης.
 
Παρόλα αυτά το μωρό σας θα εξακολουθεί να κερδίζει κάποια οφέλη εάν σταματήσετε το κάπνισμα σε οποιοδήποτε χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.