Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αλήθειες για την υστερεκτομή
29-isteroktomi
 
Με τον όρο υστερεκτομή εννοούμε την αφαίρεση της μήτρας. Πολλές γυναίκες υποβάλλονται σε υστερεκτομή για διάφορους λόγους. 
 
Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει υστερεκτομή για τα ινομυώματα της μήτρας, την ενδομητρίωση, την πρόπτωση μήτρας ή τον καρκίνο.
 
Σε γενικές γραμμές, πρέπει να εξετάζονται όλες οι εναλλακτικές θεραπευτικές επιλογές, πριν αποφασίσετε να κάνετε μια υστερεκτομή.
 
Σήμερα, η υστερεκτομή γίνεται με λεπτές χειρουργικές τεχνικές και είναι ελάχιστα επεμβατική, οδηγώντας σε λιγότερη αιμορραγία, λιγότερες επιπλοκές και ταχύτερη ανάρρωση.
 

organic-life

  
Η υστερεκτομή δεν προκαλεί εμμηνόπαυση σε όλες τις περιπτώσεις. Αν δεν χρειαστεί να αφαιρεθούν οι ωοθήκες, τότε δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσει πρόωρα η εμμηνόπαυση.
 
Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν τις σεξουαλικές επαφές περισσότερο μετά από μια υστερεκτομή.
 
Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, σε πολλές περιπτώσεις, μόλις αφαιρεθεί η μήτρα, πολλές γυναίκες αισθάνονται καλύτερα και είναι δυνατό να έχουν ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για το σεξ.
 
Ωστόσο, εάν ο χειρουργός σας δεν διατηρήσει τις νευρικές απολήξεις κοντά τράχηλο της μήτρας σας, ο τρόπος που βιώνετε τους οργασμούς μπορεί να αλλάξει.
 
organic-life-courier
 
Χάρη στις προόδους της ιατρικής τεχνολογίας, υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές χειρουργικών τεχνικών υστερεκτομής. Ο γιατρός σας θα βασιστεί στο ιστορικό σας και την αιτία για την επέμβασή σας.
 
Οι γυναίκες που υπόκεινται σε λαπαροσκοπική υστερεκτομή, μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι την ίδια ημέρα.
 
Ωστόσο, πόσο γρήγορα θα φύγετε από το νοσοκομείο, αλλά και ο χρόνος αποκατάστασής θα εξαρτηθεί από την ηλικία σας και τη γενική σας υγεία.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.