Διαφήμιση
Διαφήμιση
Νερό στο αυτί: πως θα το αφαιρέσετε;
02-auti
 
Ο καθένας έχει αντιμετωπίσει το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα: να μπει νερό στο αυτί ή στη θάλασσα ή στην πισίνα ή στο ντους.
 
Πέραν του ότι είναι ενοχλητικό, είναι δυνατόν να μειωθεί η ακοή και να προκαλέσει μόλυνση και πόνο. Πώς να αφαιρέσει το νερό από το αυτί σας.
 

organic-life

  
Στραγγίστε το
Σκουπίστε απαλά το εξωτερικό αυτί με μια μαλακή πετσέτα τοποθεντώντας στο πλάι το κεφάλη σας για να φύγει το νερό.
 
Τραβήξτε απαλά προς τα κάτω το λοβό του αυτιού και μετακινήστε το προς τα πίσω για να απελευθερωθεί το παγιδευμένο νερό. Χασμουρηθείτε ή μασήστε τσίχλα ώστε να βγει προς τα έξω το νερό.
 
Στεγνώστε το
Μια γρήγορη μέθοδος για την απομάκρυνση του νερού από το αυτί είναι να το στεγνώσετε χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Αυτ'ή η μέθοδος εξατμίζει το νερό.
 
organic-life-courier
 
Εναλλακτική θεραπεία
Αλκοόλ και ξύδι. Αναμίξτε ίσες ποσότητες οινοπνεύματος και ξύδι. Στη συνέχεια τοποθετήστε δύο σταγόνες του μείγματος στο βουλωμένο αυτί για να απομακρυνθεί το νερό.
 
Επίσης το θαλασσινό νερό είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρυνθεί το κερί και το παγιδευμένο νερό. Απλά ανακατέψτε 1 φλιτζάνι νερό και 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι για να φτιάξετε το μείγμα.
 
Μασήστε τσίχλα
Η τακτική αυτή είναι πολύ αποτελεσματική στην απομάκρυνση παγιδευμένου νερού από το αυτί.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.