Διαφήμιση
Διαφήμιση
Χάστε πόντους σε κοιλιά και γλουτούς τρώγοντας σοκολάτα
15-sokolata
 
Η σχέση σοκολάτας και παχυσαρκίας, δεν είναι πάντα επικίνδυνη.
 
Αυτό αποδεικνύεται από μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας και ρίχνει φως σε ένα ελάχιστα γνωστό δυναμικό της «τροφής των θεών », εφεύρεση αποδίδεται ιστορικά στους Αζτέκους.
 
Η σοκολάτα λόγω της σύνθεσής της με λίπη και αντιοξειδωτικά, έχει δύο θετικά αποτελέσματα που βοηθούν την κατανομή του σωματικού λίπους, αποφεύγοντας τη συσσώρευση εκεί όπου είναι αντιαισθητικό (στην κοιλιά και τους γοφούς) και επιζήμιο (για την καρδιά).
 
organic-life
 
Οι ερευνητές διαπίστωσαν, παρακολουθώντας την κατανάλωσή της από 1500 έφηβους, ότι η συνήθεια του φαγητού είναι αντιστρόφως ανάλογη με το σωματικό λίπος.
 
Το καθόρισαν στα πλαίσια του προγράμματος HELENA (Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence), ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τη συμμετοχή έξι χώρων.
 
Αποδειξαν με την χρήση κάποιων συγκεκριμένων δεικτών όπως τον υπολογισμό δείκτη μάζας σώματος, την περίμετρο της μέσης και μια φυσική ανάλυση ότι οι έφηβοι καταναλωτές δεν είχαν επιπτώσεις από την λαιμαργία τους.
 
Βρέθηκε οτι 45  σοκολάτας γραμμάρια προστατεύουν από εγκεφαλικό επεισόδιο.
 
  
Η σχέση, υποθέτουν οι ερευνητές , είναι να βρεθεί η κατάλληλη ποσότητα των αντιοξειδωτικών που περιέχονται στην σοκολάτα.
 
Αυτά, μειώνουν το σχηματισμό του λευκού λίπους το πιο δύσκολο να «καεί» και συμβάλλουν υπέρ μιας καλύτερης κατανομής του καφέ λίπους (το «καλό» λίπος, το οποίο καταναλώνεται ως αποτέλεσμα των αλλαγών στην εξωτερική θερμοκρασία).
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.