Διαφήμιση
Διαφήμιση
Απάτη της Suzuki για τους ρύπους. Περισσότερα από 22.000 αυτοκίνητα με πειραγμένο λογισμικό
27-suzuki 
 
Περισσότερα από 22.000 αυτοκίνητα Suzuki με παράνομο λογισμικό για τους ρύπους
 
Στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων της Φρανκφούρτης μπαίνει η Suzuki καθώς κατηγορείται ότι πούλησε περισσότερα από 22.000 πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, που ήταν εξοπλισμένα με παράνομες συσκευές, που τα εμφάνιζαν λιγότερο ρυπογόνα στις εργαστηριακές δοκιμές.
 
Τα αυτοκίνητα αυτά, για τα οποία η Fiat Chrysler Automobile (FCA) παρείχε κινητήρες και ο όμιλος Marelli τα λογισμικά για τα οποία διατυπώνονται κατηγορίες, θεωρούνται ότι «δεν συμμορφώνονται» με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ρύπανση. Εισαγγελείς δήλωσαν ότι η έρευνα αφορά πρόσωπα με θέσεις ευθύνης στους ομίλους Suzuki, Stellantis και Marelli.
 
organic-life-2
 
Οι υποψίες απάτης
Η συγχώνευση της FCA με τον γαλλικό όμιλο PSA οδήγησε στη δημιουργία το 2021 του κολοσσού Stellantis, που για αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο επίκεντρο της γερμανικής ποινικής έρευνας για «υποψίες απάτης».
 
Οι έρευνες διεξήχθησαν στη Χαϊδελβέργη, νότια της Φρανκφούρτης, στην Κορμπέτα της Ιταλίας και στο Εστεργκόμ της Ουγγαρίας αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο το AFP.
 
organic-life
 
Το 2018 το ιαπωνικό υπουργείο Μεταφορών είχε ανακοινώσει ότι η ιαπωνική εταιρία Suzuki ομολόγησε πως είχε παραποιήσει τις δοκιμές για τον έλεγχο ρύπων σε ορισμένα οχήματα.
 
Το σκάνδαλο των παραποιημένων δοκιμών για ρύπους ξέσπασε το 2015 όταν η Volkswagen, ύστερα από κατηγορίες της αμερικανικής υπηρεσίας προστασίας περιβάλλοντος, παραδέχθηκε ότι είχε παραποιήσει τις δοκιμές σε 11 εκατ. οχήματα ντίζελ με τη βοήθεια ενός λογισμικού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.