Διαφήμιση
Διαφήμιση
Συνελήφθη για φακελάκι μαιευτήρας, ο οποίος απαίτησε 1.000 ευρώ σε δημόσιο νοσοκομείο
02-fakelaki 
Συνελήφθη για φακελάκι μαιευτήρας, ο οποίος απαίτησε 1.000 ευρώ σε δημόσιο νοσοκομείο
 
Άλλη μια υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναδεικνύοντας την εγκληματική ιατρική μαφία, η οποία « γδύνει » τους ασθενείς δημοσίων νοσοκομείων.
 
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου Μαιευτηρίου της Αττικής για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
 
organic-life-2
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η διερεύνηση της υπόθεση ξεκίνησε από καταγγελία Έλληνα σύμφωνα με την οποία 59χρονος μαιευτήρας απαίτησε «φακελάκι» 1000 ευρώ, μετά τον τοκετό της συζύγου του παρά το γεγονός πως αυτή πραγματοποίθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο.
 
Ο σύζυγος ανέφερε στον γιατρό πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο και τελικά συμφώνησαν να του δώσει πρώτα τα 500 ευρώ και μετά τα υπόλοιπα.
 
organic-life
  
Στο πλαίσιο αυτό, ο σύζυγος προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού και στην συνάντηση που είχε οριστεί για την παραλαβή των υπόλοιπων 500 ευρώ τα οποία ήταν προσημειωμένα, συνελήφθη ο μαιευτήρας.
 
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.