Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι είναι η αγγειεκτομή και πότε γίνεται;
23-aggeiektomi
 
Τώρα τελευταία γίνεται λόγος από πολλούς άνδρες για την βαζεκτομή ή αλλιώς αγγειεκτομή. Η βαζεκτομή είναι μία επέμβαση που γίνεται στον άνδρα για την μόνιμη αποφυγή της εγκυμοσύνης και των γεννήσεων.
 
Είναι μία διαδικασία που εμποδίζει το σπέρμα να απελευθερώνεται κατά την διάρκεια της εκσπερμάτωσης.
 
Η κοπή ή η σφράγιση των σπερματικών πόρων, προκαλεί εμπόδιο στο σπέρμα να φτάσει στην ουρήθρα και έτσι ο άνδρας που έχει κάνει βαζεκτομή, δεν έχει σπέρμα στο σπερματικό υγρό του. Συνεπώς, δεν υπάρχει περίπτωση να προκληθεί εγκυμοσύνη.
 
Αυτή την επέμβαση την κάνει 1 στους 1.000 άνδρες, γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι αναστρέψιμο και το ζευγάρι ή ο άνδρας προσωπικά, θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ και να είναι βέβαιος πριν το κάνει γιατί είναι κάτι το μόνιμο.
 
Θα πρέπει να αποφασίζει μετά από ώριμη σκέψη, αφού είναι σίγουρος ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά, μετά από αυτή την επέμβαση.
 
Η αγγειεκτομή ουσιαστικά γίνεται για να αποφεύγεται μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στο σεξ.
 
Έχει όμως και το μεγάλο μειονέκτημα ότι ο άνδρας είναι πιο ευάλωτος και ότι δεν προστατεύεται από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
 
Καλό είναι ο άνδρας λοιπόν, να είναι σίγουρος ότι θα μείνει για πάντα με αυτή την γυναίκα, που πιθανώς να σκέπτεται την επέμβαση για να μην κάνουν άλλα παιδιά.
 
Δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά όπως λένε οι ειδικοί κάνει πολύ πιο χαλαρή και αυθόρμητη την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
 
Δεν υπάρχει το άγχος της εγκυμοσύνης και οι άνδρες που έχουν κάνει βαστεκτομή, έχουν καλύτερες στύσεις και οργασμούς και μεγαλύτερη ικανοποίηση με την σύντροφο τους.
 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης μελέτησαν 294 ζευγάρια και κατέληξαν ότι το 12,4% των ανδρών έκαναν σεξ συχνότερα μετά από μια αγγειεκτομή, ενώ μόλις 4,5% δήλωσαν ότι το κάνουν λιγότερο.
 
Αντίστοιχη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στις ΗΠΑ, συμπεραίνει ότι οι άνδρες με αγγειεκτομή είχαν σεξ 5.9 φορές το μήνα, σε σύγκριση με 4.9 φορές που είχαν τα υπόλοιπα ζευγάρια.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.