Διαφήμιση
Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με 6 φυσικές συνταγές !!!
25-kittaritida 
 
Το καλοκαίρι φέρνει το άγχος της παραλίας και της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.
 
Πέραν της διατροφής που παίζει σημαντικό ρόλο, όπως πχ ο περιορισμός του αλατιού η κατανάλωση νερού κλπ που θα αναφερθούμε σε άλλο αφιέρωμα, μπορείτε και μόνες σας να δημιουργήσετε με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας, το δικό σας scrub.
 
Κάντε μασάζ στην πάσχουσα περιοχή, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω φυσικά υλικά.
 
Καφές, ζάχαρη και λάδι…
Ανακατέψτε 200 gr καφέ, 250 gr καστανή ζάχαρη και 50 gr ελαιόλαδο. Κάντε 15 λεπτά μασάζ και ξεπλύνετε με νερό. Ο καφές και η ζάχαρη βοηθάνε το δέρμα να γίνει λείο και απαλό.
 
Μέλι…
Καλύψτε τις περιοχές που εμφανίζετε η κυτταρίτιδα με μέλι και στην συνέχεια πιέστε με τα χέρια, κρατώντας τα για μερικά δευτερόλεπτα. Απομακρύνεται τα χέρια σας και επαναλάβετε. Μετά από μερικές φορές θα γίνει δύσκολο να απομακρύνετε τα χέρια. Αυτή η συνεχείς δράση βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος.
 
Λάδι καρύδας…
Κάντε μασάζ με λάδι καρύδας χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σκληρό σφουγγάρι στις περιοχές που έχετε κυτταρίτιδα. Απλώστε το λάδι καρύδας και ύστερα τρίψτε το, χωρίς να το ξεβγάλετε με το σφουγγάρι.
 
Η συγκεκριμένη θεραπεία κάνει το δέρμα απαλό και του χαρίζει ενυδάτωση, διευκολύνοντας παράλληλα την κυκλοφορία του αίματος και μειώνοντας την ορατή και αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας.
 
Καφές και λεμόνι…
Ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη, και από μια κουταλιά καφέ και λεμόνι. Αν το μείγμα σας φαίνεται πολύ στεγνό, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ακόμη χυμό λεμόνι, ενώ αν είναι πολύ ρευστό λίγο καφέ.
 
Καφές με ζάχαρη, ελαιόλαδο και μέλι…
Λιώστε 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι σε ένα μπρίκι και προσθέστε 1,5 κούπα καστανή ζάχαρη, μισή κούπα αλεσμένο καφέ, μισή κούπα στιγμιαίο καφέ και 3/4 της κούπας ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά.
 
Χρησιμοποιήστε το μείγμα 1-2 φορές την εβδομάδα μετά το μπάνιο κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξεβγάλετε με αρκετό νερό.
 
Καφές και κανέλα…
Λιώστε 3 κουταλιές της σούπας μέλι σε ένα μπρίκι. Ανακατέψτε δυο κούπες καφέ με δυο κουταλιές της σούπας κανέλα μια κούπα καστανή ζάχαρη. Προσθέστε τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το λιωμένο μέλι και ανακατέψτε καλά.
 
Χρησιμοποιήστε το scrub 1-2 φορές την εβδομάδα μετά το μπάνιο κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλετε με αρκετό νερό.
 
Σημαντικό: Πριν χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές τις συνταγές δοκιμάστε σε μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά.
 
 
 
 
 
 

 

 

 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.